täällä seurataan banshee spitfire tilannetta

Imgur

3 tykkäystä

aha

Kiintoisaa

eli lähtökohdaksi leikatut kumit ja itse keksimä iskari, tai ainakin vaimennus vähintään

leikatut kumit skeneen pärähtämättömyys edge pitää :x::x::x: hautaan asti!!

jännittää

Toivon et tää on joku älytön

Noniin, kun vappukin on peruttu niin onko jotain avajais livestreamia?

1 tykkäys

Täällähän tekijät tekee. Jännittää!

Liveskriimiä en kyl älynnyt laittaa tulille mut ei sitä kukaan jaksais katsoakaan, kun projekti menee just niin kuin voi vaan mennä kun on pyhät ja kaikki paikat kiinni. Tietty kun on sisäiset piuhojenviennit ja kaikkee tällaista, niin edellisestä pyörästä otetut vaijerinkuoret jäi lyhyiksi, ja lbs:stä poistuin 2 metriä vaijerinkuorta kätösissäni huomatakseni himassa että se olikin jarruvaijerille! Mut onneksi löytyi näppäriä Cable Lubie -tuotteita joilla sain jatkettua lyhyet kuoret säästämieni hukkapätkien kanssa sopiviksi. Ja takajarrun letku oli liian lyhyt niin pöllin dirttipyörästä barspin-enabloidussa täydessä pituudessaan olevan xt:n. Kaikki osat on nyt kiinni ja enää säädöt ja ilmaukset niin pääsee VETÄÄ :hail:

tilanne

4 tykkäystä

Niin onks tää 26/275" mullet??? oispa

Joutu laittaa 27.5/29 kun oli toi vanha pike jo tallissa mut fiilistelen kyl 100% sitä että runko on 26-yhteensopiva! Ehkä jonain päivänä testaan vielä 26/27.5!

Ai ai. Tännekin kunnon kuvaa!

Kuvaa odotellen :hear_no_evil:

Täs yks nopee kuva mitä saunanlämmitykseltä kerkes!

Ulkona ripsii jo vettä mut aina pitää päästä rälläämään pesällisten välissä! On kyl just sitä mitä kaipasin pyörältä. Kepuproof kakkosen idea geometriassa mut tällä kertaa toteutuskin vastaa suunnitelmaa kun on vähän etevämmät tekijät asialla hehe. Vielä noi iskarin säädöt hakee varmaan paikkaansa kun laitoin vain sägin perus 25% ja lähdin testailemaan, mut nyt jo tällaisenaan tosi hyvän tuntuinen. Napakka polkea ja jotenkin hyvällä tavalla yllätyksetön. Näin vähällä vaivannäöllä en tiiä voiko kohtuudella pyytää parempaa!

5 tykkäystä

Siisti! Onks tää nyt se uusin Spitfire?