Renkaat

Rengastopik tulille. Millä renkailla meinasit ajaa näin talven tullen? Maxmax maxxterra 3c:n pito-ominaisuudet pakkasella? Addix-seosten soveltuvuus talveen? Mitä mieltä?

Ei oikein rocket ron addix speedgripillä meinaa pysyä tontissa kun on vähänkään liukasta. Rapealla kuuraisella kelillä pito on aivan hyvä mut matalan kuvion takia pitäis kyllä keksiä jotain muuta tilalle kun lunta tulee ja erityisesti kun se sulaa ja on taas liukasta :woman_shrugging:

jotai hyvää dataa renkaiden pakkasominaisuuksista kyl kiinnostais lukee! jos tulee vastaan nii linkatkaa

edit: ja siis näin fenomenologistina sanon ettei ei tarvi olla mitää “objektivistista” empiiristä tiedettä vaan ihan mutu-spekulointi käy myös

mistä ysärimaasturiin ajan hengen mukaiset talvinappulat, vai laittaako suoraan SUOMI TYRES?

Mites ISP?

mul vois olla ylimääräne pari panaracer smoke + dart

aika artesaanihenkine hesan sepeleillle ja mnee iha mustaksi likaseks tiesusuolaliejusta vannejarruttaessa mut näyttäs ns oikeelta

asun maalla (onneksi), paljo?

smoke + dart: ehtaa

Nythää on myynnissä kovalla hinnalla Nobby Nic tanwall editionia kans.

https://www.bike-discount.de/en/buy/schwalbe-nobby-nic-evo-addix-26x2.25-classic-folding-689716

Kattelin eka itekin noita mut sit hinta voitti estetiikan ku mustaa sai 15€/kpl.

:point_up:

Osaaks vertailla Shortya Magic Maryyn? Pitkää veivasin näitten väliä ja päädyin Maryyn kuitennii. Molemmat varmast hyviä ei siinä mitää.

Enpä oikeestaa, en oo ajanu niillä ja muutenkin kokeillu tosi vähän eri renkaita. Halusin maxxixxet tietysti koska vitun siisti keltanen logo.

1 tykkäys

No siis keltasen tekstin perässä miäkin niitä Shortyjä kahtelin. :selfie:

Oon kovasti miettiny että sähköpyörään ( 29" ) vois laittaa taakse pienemmän kiekon ja isompaa rengasta, sais jäykkäperästä vähän pehmeemmäks ja toi myös sutii helpommin kun luomupyörä. Tämä tulis kyllä ajankohtaiseks vasta kun nastarenkaista pääsee eroon.

Siitä rupesin sit miettimään että josko nykyiseen maasturiin laittais 29" kiekon eteen ja siihen sit vaikka 2.4" renkaan. Onko kellään kokemuksia tuollaisista eriparipyöristä?

Pähkäilin tossa noiden ice spikereiden ostoa ja jumituin miettimään kokoasioita. 27,5 Isp evoa saa 2,25 ja 2,6 tuuman levyisenä. Kumpikohan noista nyt menisi kepun polulla paremmin? Tottakai kapeampi rengas leikkaa paksun lumen leveää helpommin mutta pehmea polku ei ehkä pettäisi leveämmän alta niin helposti. Leveässä varmasti aavistuksen parempi pito myös. Leveä myös tykimmän näköinen. En myöskään tiedä mahtuuko 2,6 taakse koska en löydä Orangen sivuilta maksimi renkaan leveyttä P7:aan. Ois kiva jos joku kuka omistaa kyseisen rungon, kertois mite leveetä takahaarukka ottaa vastaan.

Onko olemassa vaaleakylkisiä renkaita jollain bikeparkyhteensopivalla kyljellä? Super gravity, dh casing jne.

Ehkä @Myltsi osais sanoa rengastilavuuksista p7 osalta?

En tiiä saavuttaaks talvilumilla mitään olennaista hyötyä leveydellä ellei mennä jonnee fatbike kokoon. Mielummin just toi sun leikkaus -teoria ois osuvampi.

@tsr_exec noissa rengassekoitteluissa olennaista on kans huomioida rungon geometriaa? Kokeilemallahan se selviää aina parhaiten. Mut huomioitava seikka. Ei kaikissa pyörissä voittotaktiikka siis vältsii :slight_smile:

2019 p7 completet tulee 2.6 renkailla. Katoin just orangen omilta sivuilta! Väittäisin että menee myös 2018 malliin. Ja ite jäykkäperän kans ainaki sitä mieltä et leveämpi parempi, 2.6 vielä aika maltillinen ja mukavampi ajaa oli lunta tai ei.

Empäs tajunnu kompliiteista katsella. Miulle tuleva runko on joko 2016 tai 2017 malli mut eipä noissa varmaankaan mitään kummoisia eroja ole. Taidan laittaa 2.6 koriin ja itkeä sit jos ei mahdukkaan.