Pole

Täällä voi seurata myös niitä Polen vastoinkäymisiä joista ei yleensä ole lupa puhua.

1 tykkäys

Videon otsikko vois myös olla “i cant belive this happend to pole bike”

2 tykkäystä

Itselläni on Evolink 158 ja vaikuttaa kestävältä ja tukevalta verrattuna moneen muuhun, mutta näköjään senkin rikki saa. Jotain oli vialla pyörässä jo ennen tuota viimeistä iskua, mutta ei ihan selvinnyt mikä.
En sinäänsä ole Pole uskovainen enkä tiedä ostanko toista Polea, mutta ihan hienon työn ne on tehnyt pyörien geon suhteen. Ainakin edesauttanut, että muutkin tekee nykyään loivemmilla keulan kulmilla ja jyrkemmillä satulan kulmilla runkojaan.
Itse toivon, että Pole onnistuu kaikesta ikävästä asiakaspalvelusta ja selittelystä huolimatta markkinoilla. Harmittaa, kun asiat olisi voinut hoitaa luultavasti paljon paremminkin. Toki sivusta on aina helppo huudella, miten asiat olisi pitänyt hoitaa.

1 tykkäys

Oma Taival tuli myös reilusti sovittua myöhemmin, mutta asiakaspalvelukokemukset olivat kuitenkin hyvät. Sain myös myöhästymisien vuoksi kaupan päälle tubeless asennuksen inserteillä ilmaiseksi. Pyörään olen ollut niin tyytyväinen, ettei viime kesän kärsimättömyys enää muistu.

Luin tossa pari päivää sitten Sick bikesin tyytymättömyys -ketjuja. Se on ollu hurjaa settiä se.

Joo tuskin kukaan tahallisesti mitään huonoa toivoo toiselle. Mutta kuten sanottua, monta asiaa olisi ollut vältettävissä mm. leon jättäytymällä pois somesta. :smiley:

Kuuleman mukaan myös Polen facebookryhmässä vähän ankea meno ja kritiikkä ei oikein voi sielläkään esittää mm. toimitusaikojen venymiseen jne. Kyllähän pyörät menee rikki ja toimitusajat venyy jne. mutta jotenkin toi viestintä on vaan niin rikki Polella… Hyvänä esimerkkinä Pinkbiken teaserijutun tultua (ku stamina katkes) ni Pole heti hyökkäs passiivisagressiivisesti Pinkbikeä kohtaa. Sit ku se koko juttu tuli Pinkbikeltä, ni olo oli ekana “että tästäkö ne Polella keuhkos…”

Edit. ja tosiaan tossa uusimassa videossa sheffieldin metsistä, kyllä näyttää vähä hämärältä toi takakiekon visbaus :smiley: tai että ehkä kuvattu sillai, että tienny jo että nyt menos paskaks ja sit ottan money shotin.

Päivittäin pohdin mihin saatanan miinakenttään oon eksyny.

Se oli kyllä farssi se niiden keuhkoominen siitä Pinkbiken testeissä hajonneesta pyörästä :smile: Hyvää promoa olis ollu kyl olla reagoimatta

1 tykkäysJoo toi pole omistajien faceryhmä kyl tuntuu välil joltai aivan omanlaiselta rinnakkaistodellisuudelta. Mitä tulee Kokkesen(GMBN podcastis Kokkonen muuttui Kokkeseksi) some preesensiin niin mielestäni ois parempi antaa ne sekä aspa osaavin käsiin… Välillä kans tulee mieleen et mihin jumalauta on sekaantunut kun omistaa kahden pyörän lisäksi viel kyseisen lafkan osakkeitakin…

Ei muuta ku bikediscountista tilausta tulemaan, ni kansa saa sähköpyörää alle.

https://forums.mtbr.com/pole-bicycles/catastrophic-failure-pole-stamina-180mm-1136557.html#post14729493

No oli ainakin kaks kom-mitalia saatu eli ei mikään turha pyörä!

1 tykkäys

Siellä Polen omistajien ryhmässä näkee tämän tästä rikkoutuneita runkoja tai runkojen osia. Yleensä ne laitetaan sinne, kun Polen aspa on liian hidas vastaamaan. Itsekin mietin aikoinaan Evolinkkiä, mutta runkojen tai osien hajoamiset alkoivat pelottaa liikaa.

2020, aikakauden loppu

1 tykkäys

Tästä meitsin eka postaus tulille ja sen myötä moro vaan kaikille!

Mulla on Evolink 131 ja olen todella tyytyväinen. Stravan peeärrät paukkuneet jo ihan ekoilla ajoilla ja paremmin menee niin ylös kuin alas kuin mun edellinen kolme kiloa kevyempi vuosimallin -11 ruoska (Cannondale RZ120). Hiton hyvä pyörä.

Mut voi hitto kun ton firman tai tarkemmin sanottuna Leon somepresenssi ollut perseestä. Usein tullut mieleen että nyt hitto Leksa keskity nyt vaan pyöristä puhumiseen ja jätä loput muille. Tähän nyt lienee tullut muutos. Tossa lainaus pinkbiken Stamina 140 arvion kommenteista:

“We have finally found a very capable growth hacker who will take over soon the marketing activities and communication that I have been responsible for since the start. I will be available on our Facebook forum for our customers in the future for technical advice.”

Sitten tuo Facebookin pole bicycle user group. Se oli aikoinaan avoin lueattavaksi ilman rekkaamista faboon. Sitten siitä tehtiin suljettu ryhmä jota voi lukea ainoastaan ryhmään kuuluvat. Kuinka ollakaan tuo muutos tehtiin samaan aikaan kuin Pinkbike julkaisi arvionsa Staminasta jonka chainstay meni paskaksi.

Mitä salaista tuolla ryhmässä on ettei sitä pääse ryhmään kuulumattomat lukemaan? Voi vittu Pole! Huutelitte taannoin että transparency is the key: https://polebicycles.com/transparency-is-the-key/
Ei nyt ole hirveästi transparencya tuollaisessa salaseurassa! :frowning_face:

3 tykkäystä

Tervetuloa peremmälle :sun_with_face:

Toi kommunikaattorin vaihtaminen on kyllä kauan odotettu homma! Toivotaan ettei vaan liian myöhästä oo.
Onhan toi kyllä jännä että keskustelua ja kritiikkiä pyritää tukahduttaa ns. omissa kanavissa ja oletetaan jotenkin että kyllä ne sillä katoaa…

Tuosta FB-ryhmästä vielä notta. Jos rekkaisin Facebookiin ihan vaan päästäkseni lukemaan tuon ryhmän juttuja niin eipä onnistu sekään:

"How to get in to this group:

  1. Answer the questions
  2. Represent yourself with your real name
  3. Show at least one mountain biking picture at your profile
  4. Your account on Facebook has to be at least three years old
  5. You have to be in the group with your real name"

:exploding_head: :poop: :exploding_head: :poop: Juuh tota!

Täytyyhän sitä huolehtia ettei mitään valetrollipeikkoja pääse pesiytymään joukkoon!

Tää oli ihan mielenkiintoinen. Näyttäis toi epoksi kestävän aika kovaa kyytiä. Kiinnostais nähdä samanlainen testi mutta voiman suunta käännettynä, elikkä kunnon huck to flat, mitä arvailtiin mtbr:n puolella hajonneen rungon kohtaloksi

Miksihän toi video on unlisted. Vain tosifaneille? :thinking:

Unohtivat Polella sitten, että Pinkbike teki aikoinaan tämän videon Santa Cruzin kanssa. Nyt nähdään suoraan, että Santa Cruzin a) alumiinipyörä hajoaa vastaavassa testissä n.39kg painoilla 450mm korkeudesta ja b) kuiturunkoinen taas hajoaa n. 50kg painoilla 900mm korkeudesta