Pole

Täällä voi seurata myös niitä Polen vastoinkäymisiä joista ei yleensä ole lupa puhua.

1 tykkäys

Videon otsikko vois myös olla “i cant belive this happend to pole bike”

2 tykkäystä

Itselläni on Evolink 158 ja vaikuttaa kestävältä ja tukevalta verrattuna moneen muuhun, mutta näköjään senkin rikki saa. Jotain oli vialla pyörässä jo ennen tuota viimeistä iskua, mutta ei ihan selvinnyt mikä.
En sinäänsä ole Pole uskovainen enkä tiedä ostanko toista Polea, mutta ihan hienon työn ne on tehnyt pyörien geon suhteen. Ainakin edesauttanut, että muutkin tekee nykyään loivemmilla keulan kulmilla ja jyrkemmillä satulan kulmilla runkojaan.
Itse toivon, että Pole onnistuu kaikesta ikävästä asiakaspalvelusta ja selittelystä huolimatta markkinoilla. Harmittaa, kun asiat olisi voinut hoitaa luultavasti paljon paremminkin. Toki sivusta on aina helppo huudella, miten asiat olisi pitänyt hoitaa.

1 tykkäys

Oma Taival tuli myös reilusti sovittua myöhemmin, mutta asiakaspalvelukokemukset olivat kuitenkin hyvät. Sain myös myöhästymisien vuoksi kaupan päälle tubeless asennuksen inserteillä ilmaiseksi. Pyörään olen ollut niin tyytyväinen, ettei viime kesän kärsimättömyys enää muistu.

Luin tossa pari päivää sitten Sick bikesin tyytymättömyys -ketjuja. Se on ollu hurjaa settiä se.

Joo tuskin kukaan tahallisesti mitään huonoa toivoo toiselle. Mutta kuten sanottua, monta asiaa olisi ollut vältettävissä mm. leon jättäytymällä pois somesta. :smiley:

Kuuleman mukaan myös Polen facebookryhmässä vähän ankea meno ja kritiikkä ei oikein voi sielläkään esittää mm. toimitusaikojen venymiseen jne. Kyllähän pyörät menee rikki ja toimitusajat venyy jne. mutta jotenkin toi viestintä on vaan niin rikki Polella… Hyvänä esimerkkinä Pinkbiken teaserijutun tultua (ku stamina katkes) ni Pole heti hyökkäs passiivisagressiivisesti Pinkbikeä kohtaa. Sit ku se koko juttu tuli Pinkbikeltä, ni olo oli ekana “että tästäkö ne Polella keuhkos…”

Edit. ja tosiaan tossa uusimassa videossa sheffieldin metsistä, kyllä näyttää vähä hämärältä toi takakiekon visbaus :smiley: tai että ehkä kuvattu sillai, että tienny jo että nyt menos paskaks ja sit ottan money shotin.

Päivittäin pohdin mihin saatanan miinakenttään oon eksyny.

Se oli kyllä farssi se niiden keuhkoominen siitä Pinkbiken testeissä hajonneesta pyörästä :smile: Hyvää promoa olis ollu kyl olla reagoimatta

1 tykkäysJoo toi pole omistajien faceryhmä kyl tuntuu välil joltai aivan omanlaiselta rinnakkaistodellisuudelta. Mitä tulee Kokkesen(GMBN podcastis Kokkonen muuttui Kokkeseksi) some preesensiin niin mielestäni ois parempi antaa ne sekä aspa osaavin käsiin… Välillä kans tulee mieleen et mihin jumalauta on sekaantunut kun omistaa kahden pyörän lisäksi viel kyseisen lafkan osakkeitakin…