MTB666 bike check: Cannondale habit waves

Waiting game begins

6 tykkäystä

Hieno päätös!
Itsellä samanlainen tai siis runkoon kasattu. Tykännyt

Ouh jee!

Asiaa :handshake: :handshake:

Joo pitkään jahkaillut et täpärin tarvii mut mikä ja minkälainen. Ostokrapula juimii takaraivossa että onko liikaakin pyörää, mutta yritän ajatella että vaihdan sit runkoo ja säästän osat tjms. Tosiaan ensin ilmoitettu että oct wk1 olis raw runkot valmiina, mut oston jälkeen lukee et nov wk4 eli suurella todennäköisyydellä ( :crossed_fingers:) joulukuussa ajellaan tiirismaan mäissä.

2 tykkäystä

Eikös sulla ollut Evolink tätä ennen? Miten muuten Evolink vertautuu Privateeria vasten?Säilyikö Evolink tallissa vai lähtikö eteenpäin?

Joo oli evolink 158.
Privateer on aika samanlainen, mutta jotenkin hieman näppärämpi. Ehkä lähes kiloa kevyempi ja lyhempi chainstay tekee sen. Aika jyrähän tämäkin on.
Evolink oli kokoa M ja tämä L. Olen 180cm, niin just siinä välissä. L tuntuu hyvältä.
Vielä vähän hakusessa kaikki kohdilleen. Myös hyppy shimpoista Sramiin on ollut shokki. En vieläkään osaa ajaa noilla moduloivilla Srammeilla, mutta kaipa niihin oppii.

Vaihto tuli vähän yllättäen, kun olin miettinyt, että tekis mieli jotain muuta koittaa ja tämä tuli myyntiin. Mietin pari tuntia ja päätin vaan vaihtaa.

Polessa oli coil, niin sitä myös vähän kaipaa, mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen vaihdokseen ja jos uutta ostaisin, niin onhan Privateer complete ihan järkevästi hinnoiteltu.

Oliko ihan puhtaasti ostettu parkkirymistelyyn vai käytätätkö tätä myös poluilla?

Enimmäkseen varmasti sit parkkiin mut onhan tos lähellä noi messilän/tiirismaan mäet että sinne myös. Sitähän on vähän haukuttu että menee normi polut tylsiksi.

No sepä kannattaa ite kokeilla miten se itelle sattuu. Ja jos tuntuu tylsältä, niin vetää asetuksen silleen päin helvettiä että pelottaa. Eipähän oo tylsää :laughing:

Jahas nyt kävi niin että pistin viestiä onnistusiko tilauksen vaihto uuteen 141 malliin

2 tykkäystä

Olisi varmasti poluille parempi ja enskaan riittävä. Parkissa sitten ei ehkä enää. Hieno pyörä jokatapauksessa tuo 141. Hinta noilla komponenteilla alkaa olla todella kohdillaan.

1 tykkäys

Omaan Privateer 161 on tullut tehtyä hieman päivityksiä. Jarruiksi Code RSC ja ilmaiskariin megneg kannu. Megnegille vahva suositus. Privateer 161 perä on hieman pintakova, mutta tuolla megnegillä parani huomattavasti. Code RSC.t on ekat Sramin jarrut mistä tykkään. Meinasin tilata Shimpan saintit, mutta kaksissa kiekoissa oli Avidin 200mm levyt valmiina ja kahvaan sai kivasti liipasimen integroitua.
Alkaa pyörä olla aika mukava jo. Kevyt se ei ole, eikä mikään ylämäki tykki. Vaatii vauhtia, että herää henkiin. Sitten onkin hieno pyörä päästellä menemään.
Sen verran huono kuski, ikääkin jo ja vasta vähän aikaa harrastanut, että tarvitsen tuollaisen vakaan pyörään uskaltaakseni ajaa vähän kovempaa.

1 tykkäys

Ajattelin että olisi jopa parempi suomen parkkeihin tuo hieman pienempi jousto. Ei ole vielä vastausta tullut mutta en usko että siinä on mitään ongelmaakaan.

kyllähän tollanen 141 on ihan helvetin kermanen parkkipyörä!!

2 tykkäystä

Nyt on vahvistus vaihdosta mailissa eli no prob mate! Kuukausi lisää odotettavaa :palesmoker:

6 tykkäystä

Siis jos oot saanu saman päivän aikana vastauksen mailiin, sieltä ilmoitellaan että ei ongelmia ja kaikki hoituu, sen lisäksi ilmeisesti ollaan vielä kohteliaita, niin tässä tuskin käy polet.

7 tykkäystä

141 salee hemmetin hyvä!

1 tykkäys

Juu vaikuttaa vielä erittäin legit hommilta. Vähän toi foxin iskari spex harmittaa, 161 olis ollu super deluxee ja punaista lyriccii mut koko ajan ollut takaraivossa ajatus että vähän “liikaa pyörää” omiin ajoihin.

Foxithan ne vasta hyvät onkin!! Kyllä grip2 on paljo lesompi ku jokapojan chargeri.

Ku foxin nappulaa ja rokkarin nappulaa vääntää vuorotellen, niin tajuaa mikä siinä foxissa maksaa!

#jordi

Veikkaisin että foorumin parhaimmat am trail pyörät tulee olemaan/on; tämä ja olli.fastasfuckin banshee

2 tykkäystä