Uusin kusetus

Täällä puidaan, hehkutetaan ja haukutaan myyntimiesten uusimpia metkuja. Toiveissa tulisia kommentteja sekä äänestyksen sisällyttäminen postauksiin.


Aloitetaan pari kuukautta jäljessä mutta täydellisesti topikkiin sopivalla lanseerauksella elikkäs

SRAM: Flight Attendant

(Nauratti tässä videossa se kohta jossa kerrottiin miten kesken ajon piti vetää läppäri esiin että menis paremmin…)

Lyhyesti systeemi kontrolloi jousitusta avoimen, polkemisasennon ja suljetun välillä. Nämä säädöt tapahtuu yhdessä iskarin ja keulan kanssa, joten ristiinkin saattaa asetukset mennä. Sensorit tutkailee ja säätää toimintaa 5 millisekunnin välein. Nappuloita voi naksutella jos ei säädöt maistu ja ihan viimeisenä keinona voi kännykästä säätää homman kohdilleen.

Kauppoihin tulee ensin vain kompliittipyörissä muutamalta merkiltä, aika näyttää saatavuuden ja hinnan erikseen haalittuina.

Miten on, uskallatko syleillä tulevaisuutta vai vastustatko vallankumousta?

  • Tämä pyörästäni on aina puuttunut!
  • Annan tuomioni vuosien kuluessa.
  • Kyllä tämä vaikuttaa kusetukselta.

0 äänestäjää

En ollut juuri tällaista tuotekokonaisuutta kaivannut enkä kaipaa vieläkään. Jos pitää kiinnitellä pyörään akkuja ja vilkkuvaloja niin voin tehdä sen seuraavassa Freaky Bike Paradessa. Äänestän siis kusetusta.

Tää oli kyllä jotenkin pettymys kun kuulin tästä aikoinaan. Ajattelin että tää vois olla joku megajärjestelmä joka aktiivisesti säätää ja optimoi alustaa kokoajan mut todellisuus oliki tälläinen tylsä ja binaarinen iskarinlukitusautomaatti.

Ainoa säädettävä jousitus jonka haluaisin pyörään

Kiinnostaa kans ton virvelin tiedonsiirtotekniikka ja että voiko sen hakkeroida

1 tykkäys

Itelläkin on iskareissa paljon enemmän säätöjä kuin osaan käyttää hyväkseni, tavallaan ne tekee semmosia asioita joita en edes huomaa tai oikeastaan tajua. Pyörässäni on siis jo nyt ymmärrykseni ylittävää tekniikkaa, joten tätä pohjaa vasten koitan miettiä mikä tässä konseptissa risoo. Kai se on lopulta skynetin pelko, säädöt ja muutokset tapahtuu mieluummin omasta päätöksestä eikä algoritmin. En ole kaivannut nimittäin automaattivaihteitakaan pyörääni, vaan olemassa olevat “rajoitteet” ovat osaltani tärkeä osa maastopyöräilykokemusta.

Eihän tämmösten kanssa puuhastelu ole mitenkään itseltäni pois ja kyllähän se vähän hassulta kuulostaa modernin täpärin selästä huudella että nyt on menty yli. Mutta nyt on menty yli.

Ah, skene joka kiinnostaa ihan helesti

Ite en muuten vaan tykkää akuista pyörässä. Seuraavaksi varmaan yleistyy ohjainlaakerin läpi menevät jarruletkut ja muut johdot maastopyörissäkin, ei herätä riemunkiljahduksia.

1 tykkäys

Kisaajille noista vimpaimista on varmaan etua, tuskin yleistyy peruspyöräilijöiden keskuudessa. Sama ku piuhaton takavaihtaja ja dropper, ei niitäkään monessa kaupan kokoonpanossa ole.

Vorsprung äiä debunkkaa keinoälyalustan

Kyllähän tuo varmasti vaatii aikamoista tuotekehittelyä että tulee toimimaan saumattomasti, lähtee myymään ja hinnat tippuu kuluttajatasolle. En oikein usko, että tuo algorithm iskarin aukisäätöön toimii mitenkään helposti…ja aika kallis virhe tulee jos vahingossa meneekin teknisellä rock-garden kohdassa lukkoon :dizzy_face: aika näyttää…
Tuotekehityksen pojille vielä vois vielä vinkata premium versiota laitteesta, joka valvoo kuskin toimintaa ja käskee siirtymään baarin puolelle kun ajo menee päin p3rsettä :smirk:

Itse oon kyllä niin kädetön noiden iskarisäätöjen kanssa, että mä voisin maksaa jotain rahaa sellaisesta Shockwiz-tyyppisestä laitteesta, jolla saada tarjolla olevasta jousituksesta parhaat puolet esiin. Esim. olin viime vuonna Tallboylla ajanut ihan jousitukseen tyytyväisenä koko kesän, mutta kun loppukesän Lapin reissulla pääsin Leville ajamaan vähän kovempia vauhteja, niin sit tuntui että kauhean rävellyksen jälkeenkään ei homma oikein skulannut.

En siis kaipais jatkuvaa sähköistä optimointia, mut jotain Shockwiz mk2:sta kylläkin. Sitä aiempaa kokeilin ja vaikka tavallaan ihan kiva, niin käytännössä sen kanssa säätäminen oli ihan perseestä. Piti kalibroida uusiks aina kun lisäs/vähensi ilmaa jne.