Tulipa v#tt% vedettyä kovaa! -fiilistelylauta

Fiilistelylautaa!!! Mikä sai fiilikset kattoon?! Nyt saa hehkuttaa ja päästellä verballiikkaa päivän/illan/viikonlopun/yön(?) vedoista. Onnistumiset, seivaukset eli kaikki mikä vaan herättää fiiliksiä…tai jos löyty uutta baanaa, hyndää, bermiä tai nättiä risukasaa niin anna näppäimistön palaa vaan.

Mä aloitan viikonlopun ajoista, kun tuli vedettyä lokaalisti enduroa, dh:tä ja dirttiä. Hehkufiilis tuli, kun sai vedettyä ekaa kertaa ison step upin enskapyörällä. Lähdöstä päästetään jarrut auki sellaiseen monttuun, jossa nopeus kasvaa +30km/h, nopee ylämäki+hyppyri imaisee vauhdit ja step up leiskauttaa nätisti tasaiselle. Huhhuh! Siistiä! Toinen huippu fiilis tuli kun onnistuin(uskalsin) vetää Huuhatrailsin E-linjan dirttipyörällä smootisti :metal:

2 tykkäystä

Hyvä topik!

Tuli viime viikolla käytyä Rokella ekaa kertaa tälle kesälle, ja olihan siellä alkuun ihan saakelin hukassa. Levillä tuntunu siltä et osaa ajaa, mutta tuolla siinä perusreitillä kaikki tuli vastaan ihan liian nopeesti ja jokainen bermi oli ihan liian tiukka ja kapee. Sit ku vaan jakso jauhaa ja vähän sessailla paria kohtaa niin siitä se lähti sujumaan, ja tuli veettyä yks itelle uus hyppyrikin tuolla. Tuolla kun vaan pääsis käymään enemmän niin menis kyllä ihan hitosti eteenpäin oma ajaminen.

2 tykkäystä

Tässä on 1,5 viikon sisään nauttinut ekaa kertaa kunnolla endurosta, kun Levillä pyöri vaan pieni gondoli ja muuta vaihtoehtoa ajamiseen ei ollut sekä vedetty pöytähyppyreitä joita on katellut pari vuotta ja lopulta niiden vetäminen oli ihan pala kakkua.

Tänään kuitenkin Rukalla napsahti jotkut palaset kohdalleen, kun yhtäkkiä kaikki tuntuu vaan sujuvan. Ahonlaidan flowssa naurattaa bermien ajo ja niihin hyppiminen, Saaruassa tuntuu olevan kaikki tatsissa ja pystyy aktiivisesti ajamaan koko pätkän ja Kelo flowssa, minkä kerran rullaili vain läpi viimeksi ja loppu oli aivan tuskaa, oli tän päivän toisella kiekalla jo täysi tekemisen meininki. En oo aiemmin päässyt Ahonlaidassa tai muuallakaan sellaiseen party lap -meininkiin missä vaan pitää hauskaa ja kikkailee menemään. Rukan bermit ovat kyllä jotain ihan muuta mihin täällä pohjoisessa on tottunut.

Harmittaa, kun alkukaudesta meni 1,5kk pyörävarkauden takia sivu suun, mutta onni onnettomuudessa oli, että muuten en olisi nykyiseen runkoon päätynyt. Tuntuu, että runko joka nimenomaan helpottanut omia heikkouksia oli oikea valinta. Tänä kesänä vauhtia on tullut älytön määrä lisää aiempaan verrattuna.

Edit: kuvaushetkellä oli jo paras terä ajettu pois, mutta sujui silti vielä kohtalaisesti: https://www.reddit.com/r/Hardtailgang/comments/x8dhg3/onward_my_noble_hardtail_steed/?utm_medium=android_app&utm_source=share

3 tykkäystä

Temput ei (ainakaan vielä) oikein lähe, nyyppänä kaikki pienikin kikkailu saa fiilikset korkealle. Nose-bonkit poluilla ja bike parkissa viime aikoina toimineet välineenä tähän. Savelan seniorilinjan klaaraaminen dirtillä, täpärillä ja bemaxilla sen jälkeen, kun alkukesästä ei päässyt edes paria ekaa pöytää kokonaan yli. Espoon keskuspuistossa sen ison kiven yli kiipeäminen siinä hyppyreiden vieressä.

Mukava huomata että kyllähän sitä on näköjään tullut vedettyä kun alkaa listaamaan! Ei ollutkaan niin vaisu kesä, jee.

3 tykkäystä

Rukan Aholaita on kyllä mukavan pitkä flow-väylä, kun voi vetää nopsaan tai hitaasti kikkailen ja aina toimii. Vähän yllätyin, kun tänä vuonna ekaa kertaa vierailin Rukalla, että siellähän on ihan kunnon meininki ratojen suhteen ja paljon parempi meininki kuin esim. Facebookin keskustelu on antanut kuvaa. Kiva et lähtee homma toimimaan.

Ruka alkaa siis nykyään olla oikeesti aika hyvä. Alkuun pidin noita helpompia bermipätkiä vähän tylsinä, mut sit niihin on tullu kaikee lisää ja ennenkaikkea on oppinu ite ajamaan paremmin niin ne alkaa olla ihan todella hauskoja. Enskapätkiähän ois niiden kahden merkatun lisäksi vissiin paljon enemmänkin pitkin tunturia, mut yleensä kun tuolla on niin tekee mieli tykittää pelkkää flowta.

Ja joo, montakohan vuotta täs on tullu parkkia ajettua mut kuluneen kahden viikon aikana oon vihdoin oppinu oikeesti ajamaan bermejä, en vaan selviytymään niistä läpi. Tähänkin autto yllättäen se, että yhtenä päivänä Levillä siinä kohtaa kun ei oo enää järkevää tykittää pudotettiin vauhtia reilusti ja alettiin ihan ajatuksella treenaamaan.