Projekti Scott Peak vm. - 95

Nonnii sai tämän projektin tulille. Keskiö oli luonnollisesti aivan s#*#&%nan tiukassa pari päivää rostoff kylpyä lämpöä ja kiroamista sekä pari kaljaa niin sekin aukesi, muut osat irtosivat yllättävääkin helpolla. Navat pahaksi onneksi näyttävät menetetyille, kammet sekä jarrut kaikkineen lensi roskiin ja varaston kätköistä löytyi deore lx sarjan länget, kahvat ja kammet. Sinkulana mennään eteenpäin ja väriksi(väreiksi) tulee jotain psykedeelistä… Toivottavasti.


Tilanne tällä hetkellä tämä

1 tykkäys

Ootan jotain hullua maalia!

No niin tämä projekti etene kuin Siltsu reflois eli hapuilevan hitaasti. Joo mut nyt ois kaikki osat kasas ja tänään sain lakan pintaan, kuvittelin pohjien onnistunen hyvin mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Jälkiviisaana voi todeta et ois vaan pitänyt pysyä alkuperäisessä suunnitelmas ja hiekkpuhaltaa runko. Löysin viel varastosta paremmat vanteet ja navatkin, koitan saada viimeistään lauantaina pyörän kasaan.

2 tykkäystä

Vastustaa. Keskiviikkon iski rajuhkon lenssun päälle, tänään sain itseni revittyä verstaalle sen verran että sain voimansiirron kasaan ja hajotettua ohjainlaakerin. Kiitos ja näkemiin, parhaani teen eikä se ole paljon se…

Kiva et jengi maalaa!

?mite voi rikkoa ohjainlaakerin?

Kuulakehä laakeri on näemmä helppoa rikkoa.
No siis tilanne meni jotakuinkin niin että kehä oli vasemmassa kädessä ja oikeassa oli puhelin johon olin vastaamassa, olin pudottaa puhelimen ja samalla kun koppasin luurin kiinni puristin vasemmassa kädessä olleen kehän entiseksi.

Jaa mut eihän sitä kehää “tarvii” välttämättä, kun laittaa vaan yhden kuulan enemmän (vaihda samalla kaikki että tulee varmasti saman kokoisia)

1 tykkäys

Joo tulee parempi ilman kehää :))

Joo pistin elämän risaiseksi ja tilasin uudet laakerit ylä ja alapuolelle. :slight_smile:

Via dolorosa kärsimysten tie. Lauloi jo aikanaan läänintaiteilija Läntinen tukka hulmuten. Nyt otti kyl retro sinkula rojekti koville kun tuntui et kaikki tarvii tehdä kahteen kertaan. Maalauksen epäonnistuminen ottaa edelleen luonteelle mutta olkoon nyt prkl. No onneks se on nyt kasas ja saa pyörii tos nurkis kauppareissut ja muut ajot sillä.


Tossa linkki valmiin tuotteen kuvatuksiin.

4 tykkäystä

Asiallinen Turtles pizzapyörä

1 tykkäys