Projekti: Helppo, "avaimet käteen", alle 100 viestin pyöräprojekti

plus

Imgur

=

Esi-isieni haamut, kuulkaa toiveeni: mun mielestä olis kohtuullista jos ei olis kauheasti säätöä tässä topsussa. Kiitos.

10 tykkäystä

Tää on eksynyt jonnekin kaiken pakettiseurannan ulkopuolelle seikkailemaan. Tässä vaiheessa voidaan siis sanoa että unelmieni kasausjuhannus on peruttu.

Jokohan peruisi myös ton heinäkuun funduroleirin ja kisan ja olisko noille palikoille ostajia?

Voi helvetti. :smiley: Mullakin DHL:n paketti seikkaillu viikon jossain mut ei sentään mitään näin oleellista.

Voi mitä luovuttajan ulinaa olikaan aiempi avautuminen. Nimittäin aloin vähän kysellä tätä eri tahoilta ja täysin sattumalta seurantakin päivittyi näiden kysymysten jälkeen.

Melkein parin viikon Hampurin kierros alkaa näemmä olla takana, minnehän sitä sitten seuraavaksi.

Huh huh jumaliste never stop the madness

1 tykkäys

Jos yhtään lohduttaa, ni itellä tuli just DHL:n seurantaan: “Die Sendung wurde erfolgreich zugestellt.”
Ei muuten, mut kun oon vielä Babilonin rattaissa pyörimässä, eikä kotona taatusti oo ketään vastaanottamassa yhtään mitään. Jännä nähdä odottaako rappusilla sitten jotain niin.

93 viestiä aikaa, eihän tässä mikään kiire vielä ellei jengi ala huolella spämmäämään.

Ei mut jaksamisia sinne! Eiköhän tässä kaikki foorumilaiset ole hengessä mukana, että nähtäis tälle saagalle onnellinen loppu.

1 tykkäys

Onko tällä saralla mitään päivityksiä?

Nyt tuntuu olevan ongelmia melkein kaikilla logistiikkafirmoilla, kun pienikin virhe osoitekentässä ja heti ollaan jättämässä laatikkoa terminaaliin odottamaan osoitteen korjausta.

Tää lähti kaksi kertaa Hampurin varaston etuovesta vain tullakseen takaovesta takas sisään. Näyttää siltä että kolmas kerta onnistui eikä paketti kaiketi enää päätynyt Hampuriin. Uudet Hightower-värivaihtoehdot julkaistaan huhujen mukaan tässä lähiviikkoina, katotaan onko paketti perillä ennen kuin tulee uudet saataville.

Nyt kun kaikenlaisten kuvioiden jälkeen tuo funduromeno tuli peruttua, niin toivoisin leppoisaa kasausviikonloppua kahden viikon päähän. Onkohan taas liikaa pyydetty.

1 tykkäys

voi jeesus :palesmoker:

Pyöräilyn jumalhahmot ei ole kyl sun puolella.

Hitto soikoon tää on lähipostissa odottamassa.

Vielä ku ois oikee runko tai ei sillä niin väliä.

5 tykkäystä

Jännittää

1 tykkäys

Josko tällä kertaa tästä vaiheestakin eteenpäin.

Plussat

  • Toimitusaika vain reilun kuukauden
  • Paketista nostettaessa ei negatiivisia laatuvaikutelmia
  • Ei oo Pole

Miinukset

  • Hemmetti ku ei ehi kasata heti, mut tavoite että ens viikolla ajossa.
8 tykkäystä

Mätsää tuo oranssi kyl vielä paremmin tähän runkoon

1 tykkäys

Wow. Kaunista.
Mä en sais unta jos noi olis lattialla levällään. Olis pakko vaan alkaa kasaan.

1 tykkäys

Sweet, lähetää rällää

2 tykkäystä

Tää meinas olla melkein kasassa jo viikko sitten, mutta kärjistäen vois sanoa että viikko meni sisäisten vientien kanssa puuhasteluun. Kasailut katkesi torstai-iltana, kun kävi ilmi ettei tommonen Hopen punottu letku mahdukaan runkoon sisään. Vaikka miten koitti liukastaa niin nahkea kumikerros vaan kuoriutui vähän kerrallaan.

Googlen avulla selvitin että tämmöisen letkun halkaisija on 6 milliä ja tavallisen 5 milliä, joten mielessä kävi myös reijän suurentaminen poralla. Vähän käppäähän se on uutta runkoa porata, joten onneksi suunnitelma kariutui siihen ettei tota koloa tietenkään mahdu poraamaan oikeassa kulmassa normiporalla. Perjantaina piti lähteä reissuun, joten päätin käyttää hukka-ajan hyväksi ja pistin Turusta asti tulemaan uuden letkun. Tilaus perjantaina sisään, sunnuntaina postissa noudettavissa, kiitos Foxcomp. Hain vielä yläfemmasta maanantaina nää päätykappaleet, joissa reiän halkaisija on oikeasti eri 5- ja 6-millisille letkuille vaikka sitä aluksi vähän epäilinkin.

Ahdasta on puuhastelu tuolla iskarin luona, mutta kyllähän tää hitaasti kasautui tässä muutaman päivän aikana. Välillä tuntui että aikaa meni ennalta-arvaamattomiin kummallisiin hetkiin, kun esim. ketjun pikalinkki ei tahtonut mennä kiinni. Mutta kaikkien käänteiden jälkeen tää on ajokunnossa! Pari sataa metriä oon parkkiksella ajanut, illalla pitänee säätää jousitus kuntoon. Taivaallisen helpotuksen lisäksi ei oikein vielä muita tunnelmia, kuin että säilytyksen vuoksi on hyvä ettei tää oo senttiäkään pidempi.

8 tykkäystä

Kuvaa pyörästä sit kans! Tää on tosi siistin värinen

Oli hyvä testilenkki, kun ei tarvinnut säätää mitään. Rauhassa kun kasaili niin ei jääny näemmä säädettävää. Etujarrun letku piti pätkästä, mutta kun testiksi nyhräsin siitä takajarrun letkusta oliivia ja inserttiä irti, niin 10 minuutin jälkeen tajusin että niiden paikalleen saamiseen menee varmaan tunti niin jätin sitten pätkäsemättä. Meneehän se noinkin.

Pikkujuttuja toki olis vielä. 800-millinen tanko on toki vähän överi, kädet haki kokoajan vähän kapeammalle otteelle. Alotetaan ottamalla sentti pois molemmista päistä. Jarrut ilmasin, mutta vähän on liian pehmeä tuntuma nyt. On myös uudet palat ja levyt, joten pitänee kattella palojen sisäänajoa ja mistäs sitä tietää vaikka kootessa olis vähän jotain mähmääkin päässyt tonne. Lenkkiä lopetellessa huomasin myös että linkustossa on nyt joku ihan millin välys jossain, mut huomenna varmaan sadepäivän puuhana etsin sen ja kiristelen. Vähän polkimet kolisi myös kiviin ja juuriin, mutta tää menee varmaan sägiä vähän säätämällä. Sen laitto oli muutenkin melkein sokkona koska

Koitin ajaa välillä vähän analyyttisemmin, mutta oli niin hurmos päällä että piti vaan vetää. Tuntuu sopivalta, tuntuu hauskalta, tuntuu oikein hyvältä pyörältä perhana soikoon.

8 tykkäystä