Polygon kokemus eli voiko halvalla saada sitä hyvää

Tällainen Polygon Siskiu T7 tuli hankittua Trek Fuel EX:n syrjäyttäjäksi Tuusulan Diamond Bikesistä. Pyörä on valmistettu Indonesiassa kaikille tutulla Inseran tehtaalla ja valmistajan takuu rungolle on 5 vuotta. Jälki on aika karua ja pyörä on painava.

Osia tuli ja tulee vaihtumaan:
-Ohjaamoon 50 mm RF stemmi, Renthal Fatbar 800 mm tanko 40 mm nousulla ja DMR Deathgrips thin/soft
-Keulaksi 150 mm Lyrik Select+ 42 mm offsetilla
-Kumeiksi eteen DHRII 2.6 WT EXO+ MaxxTerra taakse Aggressor DD Dual 2.5 WT
-Jarruiksi tarvittaessa Shimanon 4 pyttyset jos nuo Tektrot on ihan perseestä
-Liipasin voisi olla hyvä jossain vaiheessa päivittää SLX tai XT malliin
-Satula WTB Koda (tosi hyvä)
-Polkimet DMR V12 Mg

Päädyin malliin rungon geometrian, hinnan ja positiivisten Youtube-arvostelujen vuoksi. Speksi on mukavan tavallista ja em. pienillä päivityksillä tästä saa myös mäkeen sopivan pyörän.

4 tykkäystä

Tykkään näin sivustajakatsojana pyörän geosta ja värityksestä. Mielellään kuulen lisää toimivuudesta. Diamond bikesin kuvaus kertoo, että pyörä sopii hyvin myös keväisille koiranulkoilutuspoluillekin:
Screenshot 2021-03-01 at 8.48.48

2 tykkäystä


Sain nyt viikonloppuna noita päivityksiä tehtyä. Harmi että kelien puolesta jopa ispit alla on mahdotonta tai ainakin perseestä pyöräillä poluilla.

Tuntuu ja näyttää aika isolta pyörältä. En punninnut :smiley_cat:

3 tykkäystä

Heti ku sulaa ni lähetää kyllä vetää, näyttää hyvältä.

Miten on Polygon palvellut? Itellä on tuosta pykälää edullisempi versio, vastahan tässä opetellaan ajamaan.

Oon kyllä tykännyt. Joustoa riittää mutta pyörä on leikkisä ja omaan käyttöön riittävän poljettava. Etupään geo on tosi hyvä 65 hta ja 150 mm 42 offset keulalla. Painoa ei ollut kun 16 kiloa ao. kokoonpanossa. Kiekot ei meinaa pysyä suorina, selvästi paketin heikoin osa. Osasarja on tosi hyvä ja jarrutkin ihan yllättävän ok.

2 tykkäystä

Ite en ole kauheita kilsoja saanut ja maltillista ajoa pääsääntöisesti. Massaa löytyy kahden normikuskin verran niin olen kiekkojen damagea vähän pelännyt, toistaiseksi pysyneet kunnossa.

1 tykkäys

Pinkbikella oli tuosta T8-versio juuri testissä: https://youtu.be/gp4a8Waf5Yo

Toi on erittäin eroottinen runko ja Dan Wolfella on liki eroottisin kokonaisuus. Hauska knoppi tosta, ajaa Microshiftin edullisella voimansiirrolla mutta jarruina melko hintavat Trickstuffit.

No samanlaisia huomioita rungosta oli pinkbikeltä kun multa. Lisäyksenä voisin laittaa perän jäykkyyden. Eli on aika löysä, varmaankin tarkoituksella. Toivotaan että kestää.