Pole Taiga projekti.

No niinhän siinä sitten kävi että hetken mielijohteesta laitoin viikko siiten hyvin palvelleen Salsan Beargreasen kokeeksi myyntiin (-16 pyörän ostaessani lupasin itselleni että en sitä ikinä myisi). No ensimmäinen yhteyttä ottanut sitten veikin sen mukanaan. No meni keväällä niin sutjakasti polen taipaleen kotiutus kun luvattu kolmen viikon toimitus aika rungolle ei venynyt ihan neljällä kuukaudellankaan niin katsotaan että kuinka nopeasti Taigan runko saadaan kotiin.
Navat ja kehät tulevat Dt-swissiltä, vaihteisto tuttua ja turvallista shimanon xt:tä 1x11 muodossa ja kammiksi tulee sramin gx:ät.
Jarruiksi tulee vanhat kunnnon kunnon vanhat shimanon xt m8000 sarjan hidastimet 180mm levyillä.
Loput osat eli stonga, tolppa, stem ja mitä muuta siihen sitten vielä meneekään haalitaan kaapin perukoilta… Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään… Ja niitähän varmasti tulee… Nii ja 2 viikkoa näytti olevan alustava toimitusaika.

2 tykkäystä

No sieltähän se runko tulikin aivan luvatussa ajassa, no kiekot ja jarrut vielä ovat jossain logistisen ketjun syövereissä. Ensi viikolla toivottavasti pääsee laittamaan pyörää kasaan. Murtuneet kylkiluut pitää kyllä nyt huolen et fatbike päivän ajelut jää väliin.

1 tykkäys