Octane One Zircus

No niin tuli ostettua tollane Puolan herkku.
Dt-swissin navat tilailin ja Spankin spike kehät, ohjaamo, kammet vielä mietinnässä. Keulaksi ajattelin manitou circusta 100mm joustavana… Toki jos jos jollain lojuu joku 20x110 akselilla oleva dirt keula tyhjänpanttina niin tarjoa rohkeasti.
https://photos.app.goo.gl/gkkZUWdA4DxnqPKf9

1 tykkäys

Ps. Millainen jarru tälläiseen kuuluu laittaa ja entä 170 vai 165mm pitkät kammet?

Mun kokemuksen perusteella jarrulla ei oo hirveesti väliä koska ei se pelkkä takajarru mitään pysäytä, mikä vaan sattuu valmiiks löytymään.

Kampihommaa noin yleisesti oon kyl miettiny itekin ku pitäs hommata uudet. Alkuun mietin et pidemmät ois hyvät ländeihin, mut nyt alan ehkä sittenkin kallistuu siihen et ehkä lyhyemmät vois olla paremmat. Ehkä pitää vaan ite hommata jommatkummat ja pohtia sen jälkeen miten se toinen vaihtoehto oiskin ollu parempi.

Päivitetäänpä tätäkin välillä. Se on mukavaa kun hommat luonaa ja lajin helppous viehättää toki kun tuota häpeäpaalu lankaa lukee niin onhan tässä omat asiat hyvin. No runko saapui vajaassa viikossa ja manitoun keula spankin kehät tuli saksasta muutamassa päivässä mutta siihen se hyvä meininki sitten loppuikin. Helkama-Velox lähetti ensi väärän takanavan ja tilauksesta puuttui endcapit sekä akseli lisäksi kun reklamoitiin asiasta väittivät että ovat lähettäneet oikeat tavarat, sitten kun asiat alkoi selvitä niin meni melkein 3viikkoa että oikea napa tuli(tässä tilaukses oli kyllä sellasia farssin aineksia että vaatisi ihan oman ketjun mutta jos mahdollista niin älkää laskeko Helkaman varaan mitään). Mutta takaisin asiaan no eikun tilausta saksaan end capeist ja akseleist sun muista osista sillä seurauksella että parin viikon odottelun jälkee yhteyttä saksaan et miksei tavara liiku vaikka kaikis kamois saldo plussal ja kas oli jostain syystä PayPal maksu ensin näkynyt heillä mutta sitten se oli vedetty pois ja siitä syystä tilaus jäänyt johonkin välitilaan kellumaan. Sanomattakin lienee selvää että nekin osat on vielä jossai tulossa ja jottei liian helppoa olis niin sellaiset epäolennaiset osat kuin stemmi, sarvet ja satula tuli mielee tilata vasta sunnuntaina… Loppuhuipennus tietenkin oli se että sain shimanolt 12x kammet ja 11x mallin eturattaan ja eihän ne sovi yhteen. Varovainen toive olisi että ens viikolla ois pyörä nipussa ja suu messingillä.
Parit kuvat lisätty.

1 tykkäys

Sain polakin kasaan aamupäivällä, yhdeks ehdin pumptrackil ja heti seitsemän aikaa illalla kotiin. Edelleen on lopulliseen kokoonpanoon tulematta sarvet, stem ja satula joten lisäillään sit muutama parempi kuva kun ne on paikallaan.

1 tykkäys

No niin nyt ois puolalainen nipussa ja lopulta kokoonpano muodotui seuraavanlaiseksi.
Kammet. Shimano slx.
Jarru. Shimano slx.
Keula. Manitou Circus pro.
Ohjaamo. Reversen sarvet ja sixpack stem.(paljo nousuu ja lyhyt stem).
Satulatolppa. Pro:n joku halvin mitä löysin.
Satula. Reversen mikä lie Nico Vink signature.
Gripit. Ergonin jotku mitkä löyty laatikost.
Kehät. Spankin spiket.
Navat. Dt-swiss 350.
Ketju. On siinä ketju.
Renkaat. Continental speed King 2.2.
Ja kuvat.

3 tykkäystä

Tämä olisi myynnissä. Koko pyörä 900€/tarjous. voisin mä tämän osinakin myydä jos löytyy halukkaita. Myynnin syy on että olen ajanut tällä ehkä 5h kaikkiaan ja sekin kaikki pumptrackil lulluttelua.