MTB666 BIKE CHECK Octane One Zircus

Tuli laitettua viime kesänä kunnon dirttipyörä. Piinaavan ftori-kyttäilyn myötä osui kohdalle tällainen ihan laatupaloista kasattu mylly, jossa on lähiöestetiikka kohdallaan, kun löytyy lokinpaskacamoa, kultakäädyt ja muita kultahelyjä :fidget_spinner:

Hirveästi ei ole tarvinnut osia vaihtaa. Korkeamman tangon laitoin ja kasasin uuden takakiekon, kun vastaan käveli hyvä diili Hopen trials-navasta, jossa keskeisin parannus kunnon räpättimen lisäksi oli pulttiakseli. Vanha DT e2200 (ride free) oli pikalinkulla ja se oli yhtenään vinossa jonkin keissatun hypyn jälkeen vaikka miten akselia väänsi kireälle. Viime viikolla tuli kans kurkistettua tonne Manitoun sisälle ja opeteltua vähän keulanhuoltohommia ekaa kertaa. Ripari oli kadonnut jonnekin talven mittaan, ja laitoin @kaarlekurki n neuvosta paksummat öljyt dämpperiin. Heti parani!


Imatrallakin on käyty. Vähän erikoista lappeenrantalaiselle mennä naapurikylään jossa ei ole tunnetusti “mitään” paitsi tietty se koski on ihan hieno! Mut hyvän ajospotin ovat sikäläiset kasanneet, kiitos siitä


Kerran sattui tähdet kohdalleen ja oli keskellä arkea vapaapäivä, sää oikein komia ja olin kerrankin nukkunut niin hyvin että jaksoi mennä heti aamusta suvilahteen vetämään ennen skeittareita. Eihän siellä tietty mitään muuta osannu tehdä kuin pumppailla vaan ja jotain ujoa hypähtelyä mutta hauskaa kuitenkin. Samana päivänä myöhemmin vedin ekaa kertaa vesilaitoksen step-upista (eka kuva) ja pelotti ihan vitusti hahah. Savelassakin tuli käytyä pikkulinjalla. Se oli hyvä päivä se.

Semmoiset horinat siihen sitten ja sen pituinen se

4 tykkäystä

leso pyörä!

tekis mieli kyllä enemmä tota parkissa ajamista harjotella, hiton vaikeen tuntusta aina kun vähä käyny pyörii

On kyl upea väritys!

Toi Imatran paikka vaikuttaa kyl tosi siistiltä.

Joo, toi Imatran mesta on kyl yks siisteimpiä joita olen nähnyt yhtään missään.

Tilanne

1 tykkäys