MTB biking haaveet ja unelmat 2k19

Mitkä on teidän mtb biking haaveet ja unelmat tulevalle vuodelle??

Haaveissani saisin hankittua jotain toista litkua kuin magicmilkkiä. Ja paljon mukavia päiviä maastopyöräilyn parissa. Unelma ois päästä ruotsiin ajelee tai jonnekki muuhun ulkomaahan, missä on hyviä mäkiä, etelä-ranska kiinnostaisi kovasti.

1 tykkäys

Laitan jonkin kunnon pyörän ja ajan sillä jossain hassuttelukisoissa

Hankin jonku myllyn mtb mobiilin ja ajan hitosti. Hesikseen muodostuu monia uusia linjoja ja mtb spottei. Ykät pysyy kurissa eikä pilaa polkuja.

joku semi-isolihapyörä juurakkopoluillla löllöttelyyn

päästä enempi aijemmin kokemaani vapaan ajon tunnelmaan, eikä olla niin ressissä mistään ajohommista tai mistään muutenkaan

/ajaa lujaa ja tyylikkäästi

/ajaa enempi myös bmx

/ajaa jotain kisoja, koska se on mukavaa

/kehittää kuntoa

hyvin haaveiltu

1 tykkäys

Itselle tulee heti vuoden alkuun pitkäaikainen haave täytettyä eli päästä ajaan ulkomaille isoja mäkiä.

lisää mehustelua…

1 tykkäys

saada bmx kasaan ja opetella sitä vähä, rakentaa uusia toimivia linjoja, pitää hauskaa =)

Haimoon Kammille jos pääsis laskematta jalkaa maahan.

Joo rakentaminen mieles! Saada Kotkan pumptrack ens vuonna valmiiks :smiley: (jäänny jumiin luvan saamiseksi kaivurin käytölle sähkötolppien alla)

Enemmän stressitöntä mukavaa ajoa ja spotteja. Joku seikkailuretki jonnekin vois olla kans ihan jees.

Viime kesä meni haverin takia mummopyöräilyks. Tänä kesänä olis kiva päästä koluun läheisiä bikeparkkeja silleen että alkais tuntuu vähän helpommalta se homma. Haluaisin myös oppia oikeen bunnyhopin, manualin ja ehkä keulimista ja.

Ei tullu vielä valmiiks, mutta hyvällä mallilla. Ens keväänä valmis. Loput muotoilut ja kivituhkat päälle.

2020 haaveet on päästä Ruotsiin ajaa ja myös muutamiin kisoihinkin!

free mind, free mtb toteutunu ja edennyt.

/listan ensimmäinen toive olikin vähä typerä, mutta ajanut paljo ja pyörä ja ajaminen alkanu tuntua siltä miltä toivoo, tuntuu että voi pikkuhiljaa toteuttaa ajamistaan sillä tapaa ku haluaiskin

/bmx ajanut eniten sitten aktiivisten pre 2010 bmx-vuosien

/fuck kisat :smiley: ehkä ens kesänä taas yks enduro suomessa

/kunto tullu ja mukava edetä

toivottavasti 2020 antaa lisää samaan tahtiin ja pysyy itte kunnossa !! Henkinen halu, tunne ajamiseen ja fyysinen kunto on ainakin paras ikinä!

1 tykkäys

Vähän edellistä mukaillen, kyl oman itsensä toteuttaminen ajamalla ja oheistoiminnalla on selkeesti myös omia tavoitteita v 2020

Vähemmän suorittamista, enemmän ajotunteja, mut vähemmän stressiä ajamattomuudesta. Antaa pyörän viedä ja lentää vapaasti. Enemmän flowta.

Koskelan dirtti ajokuntoon :construction_worker_woman:

Kisaneitsyys meni Sappeella ja vaikka etukäteen jänskätti aika paljon niin hengissä selvittiin. Käteen ei jäänyt muuta kuin mustelmia, vitusti mäkäräisenpuremia ja vääntynyt takavaihtaja mutta kannatti silti lähteä. Helvetin hauskaa ajaa hyviä pätkiä hyvien kavereiden kanssa treenipäivänä. Kisapäivänä tajusi aika nopeasti, ettei oma taso riitä edes vähän alusta ja että olisi pitänyt harrastaa enemmän ns. lajinomaista pyöräilyä kunnon enduropätkillä. Ensi kaudella pitäisi yrittää saada muutama hissipyöräilypäivä alle, niin että saisi ajotekniikkaa ja varmuutta alamäkihommiin. Onneksi Meri-Teijo on lähellä ja siellä varmasti hyvät setit vuonna 2020.

Mitään varsinaisia kisasuunnitelmia en ole tehnyt ensi vuodelle. Funduro kiinnostaa koska olisi mukava ajaa hyviä pätkiä vähän rennommalla otteella ja ilman turhaa kisastressiä. Myös Himos tai Fiskars Epic kiinnostaa mutta sit pitäis varmaan oikeasti treenata kuntopohjaa paremmaksi.

Nyt kun vihdoin sai kouluhommat pakettiin niin pitäisi olla paljon enemmän aikaa ajamiseen kuin viime keväänä, joten ensi vuoden tavoite on luonnollisesti enemmän ajoa. Enemmän tunnin kikkailusessioita lähimetsissä ja vähemmän stressiä jos aika ei riitäkään pitkiin lenkkeihin. Syksyllä tulikin jo ajettua ajoittain aika paljon mutta viimeisen kuukauden loputon sade on vähän lannistanut ajohaluja. Ensi vuonna pitäisi myös yrittää lähteä useammin muualle ajamaan porukalla. Kesällä käytiin kerran Fiskarsissa ja oli ihan helvetin hauskaa. Ensi vuonna pitäisi toteuttaa ainakin yksi Fiskars+Påminne viikonloppu. Lappiin tai Ruotsiin olisi myös mukava lähteä joskus polkemaan mutta siihen tuskin on ensi vuonna aikaa.

1 tykkäys

Vuosi 2019 oli ajamisen kannalta ihan hirveä vuosi pl. pari kuukautta kesällä, joten jos 2020 saisi pidettyä edes yhden ajokerran/viikko. Kaikenlainen arkielämä on vienyt niin paljon aikaa että ei ole tullut lähdettyä, mutta tämän pitäisi hieman helpottaa ensi vuonna.