luottokamat

no aloitan vaikka kokeilemalla foorumin listaus toimintoa tähän

  • chris king ohjainlaakeri
  • continental x-king (26x2.4)
    ja
  • fabric scoop

ketä teillä on luotto kamoina?

•Work:sin kahdenasteen angleset.

Maxxis-ulkorenkaat
Thomson-putkiosat
Shimano Saint -nestelevyjarrut
DT Swiss 240/350 navat, Ratchet-vaparilla

pärk tool töikalut :salutsmoker: pääsääntöisesti eivät narkkaa/käy huorissa, mutta sen kerran kun tekevät niin takuu kyllä :ok_hand:

Muutaman vuoden jo taskussa kulkenu Crankbrothersin multitool. Ei vielä pyöristyny mikään ja otan kyllä tän monesti esiin esim. Pyöräpajalla rassaillessa, ku ei löydy työkaluja seinältä. Pien, siisti, kestävä ja monipuolinen. Yhet vanteetkin kasasin tän nippeliavaimen kanssa.

1 tykkäys

Shimano slx/xt 11

Olin jo monen lenkin jälkeen ihmetellyt että vettäkö on päässyt vaijerinkuoreen vai onko vaihtajan saranat öljyämättä kun meinasi vähän lenkille lähtiessä aina vaihteet tahmata. Osoittautui että vaihtajan päädystä vaijerinkuori on nirhautunut johonkin, päätytulppa oli haljennut kahtia ja vaijeri rispaantunut. Suoraan sanoen paskana siis. Ja veijjo shimanolla vaikka hitusen alkukankeutta olikin, niin pysyttiin kuitenkin pykälässä. Salut

1 tykkäys

Nostellaas vähän positiivisuuttakin, elikkäs tässäpä vehkeet jotka eivät ole pettäneet. Jossain vaiheessa aattelin katsoa josko olisi tullut 12-vaihteiset halvalla vastaan, mutta microsplinen hankkiminen ei kiinnostanut ja sitten loppuikin kaikki osat maailmasta joten niillä ajettiin mitä on. Pohdin sitten hankkivani sen M5100-11-51t-pakan, mutta ainakin B24-tuotearvioissa monet ovat valittaneet tyyppivikaa ja isoimpien rattaiden kiinnityksen pettämistä. Eli kai se pitää keväämmällä ostella M8000 11-46-pakka kohta ajetun tilalle, koska selkeästi luottokamaa.

M6000-vaihtaja, 11-46 takapakka ja saintin vipu, on hyvä

XT 11 totta tosiaan. Harmittaa ku toisessa vaihdepyörässä on SLX vipu eikä saa isommalle kuin napsu kerrallaan. :slight_smile: Sunracen 11-50 pakka ollu ihan OK, ei vaihda yhtä smoothisti ku Shimanon OG pakat, mut laaja skaala ilman microsplineä kompensoi.

Maxxis DHF ja Assegai max grip seoksella.

Renthal ultra tacky gripit.

Omasta kokemuksesta SLX jarrut on kyl toiminut hinta/laatu suhteeltaan erinomaisesti. Ja istuu sormiin vielä hyvin.