Itse rakennetut ajopaikat

Viime aikoina lapiointi alkanut kiinnostaa enenevissä määrin. Postailkaa tänne kuvia omista rakennuksista, videoita muiden rakennuksista (koitetaan pitää meininki silti aika amatöörinä, jätän tämän kuitenkin postaajien harkinnan varaan) tai vaikka ihan vaan hyviksi havaittuja ohjeita/ohjelinkkejä. Karttalinkkejäkin saa laittaa, mutta muistakaa kunnioittaa rakentajien toiveita paikan mahdollisesta salaisuudesta.

Tässä tutoriaali ensimmäisten hyppyjen tekoon:

Ja esittelypätkä diy-spotista Vantaalta:

Ja lopuksi vielä ison produktiotalon fiilistelypätkä:

3 tykkäystä

Kiinnostaa. Käytiin just @an1000 kanssa tsekaamassa Tolkin mesta ja oli kyl mukavaa!

Kävin tänään Kouvolassa Hinkismäen mestoja kattomassa. Oli jonnin verran kummut pyöristyny ja lössähtän. mut ei mitää mitä ei pikku talkoilla korjailis.

1 tykkäys

Uutisia malminkartano dh facebookista:Helsingin Downhill ry:n Kari Klemetti ja
Helsingin kaupungin maisema-arkkitehti Tiina Uusitalo, puistovastaava Pekka Engblom sekä tarkastaja Ville Lappalainen suorittivat paikanpäällä tänään Malminkartanon huipun maastokatselmuksen.

Sovittiin seuraavista asioista
• kaikki alaosan puurakennelmat puretaan ja poistetaan
• kaupunki toimittaa kaksi lavaa
• uudet hyppylinjat rakennetaan maa-aineksesta pöytämallisina
• alaosan tasaiselle osuudelle Pumptrack
• yläosan huipulle voi tuoda muutaman kuorman soraa polkujen ja bermien parannustöihin
(kottikärry hommia)
• saa kaivaa tarvittaessa max. puolimetriä alaspäin
• alaosan sivulle rehottavat terijoensalavien oksat saa poistaa ja hakettaa

Jos jollain tiedossa kaivuria tai etukuormaajaa sponsorina alaosan hyppyjä varten, niin
yhteydenotot Karille 0408373932.

Jatkuu: Pumpin tekemisestä ei kokemuksia mutta tehdään ensin ja korjaillaan myöhemmin, netissä aika hyviä mittoja ja malleja maailmalla toteutetuista pumpeista. Kaavailtu pituus noin 200m, ideoita tietysti saa ja onkin toivottavaa esittää. Maa ainekset pitää hommata itse, lupa tuli kaupungilta. Honkasuolla kuulemma paljon maata siirretään rakennusten tieltä ja se on mäen vieressä. Tässä on nyt se hyvä puoli että saa tehdä ihan luvan kanssa kunhan noudattaa sopimuksia. Mäki tulee lähiaikoina kokemaan suuria muutoksia, mielestäni on iso kädenojennus kaupungilta antaa se pyöräilijöiden käyttöön kun alueelle olisi ollut ottajia jonoksi asti

2 tykkäystä

v 2020 tulee kyl olemaan kunnon mestoissa vetämisen mahdollisuudet erittäin korkealla tasolla h:ginmäellä!

Viikonloppuna tuli otettua lapio kyytiin ja käytyä takametsässä vähän vanhassa spotissa kaivelemassa parin muun tyypin kanssa. Mestahan on ikivanha, pieni kooltaan ja featureiltaan ja tasainen, mutta ihan kivaa puuhastelua tuollaisten minihyndien kaivelu ja ehostus. “Kasipallo” siis Stravassa eli se minidirtti Veräjämäellä.

Paikka on kiva sikäli että se linkkaa Koskelaan ja Pikkukosken rinteisiin suoraan ja Taivaskalliolta siihen ajaa parissa minuutissa, kiva spotti tulla ja vetää pari kiekkaa ja jatkaa matkaa. Vedenpuhdistamon stepupilla on pidempään ollut jonkinlainen raksaus kesken ja Pikkukosken rinteessäkin on joku tehnyt uutta linjaa ja hyndää.

2 tykkäystä

Vanha kunnon RÄMMI!

Stepupin raksauksista osaa varmaan ainekin @happo-orgiat kertoa enemmä! Hyviä virityksiä.

Aaaah rämmin kunnostajille MEGA SALUT :salutsmoker:

Ja joo, stepupilla ollaan porukalla vähän tommosta pienempipiirteistä dirttihenkistä mestaa puuhasteltu ja haaveena saada ekat featuret kunnolla ajokelpoisiksi ennen roudan tuloa :pray:

Laitetaan varmaan kuvia kunhan päästään totisesti vetämään!

Kuopiossa mitä mestoi? Huuhan dirtin löysin. Onks antikalan tms. Lisäks muita hyviä alamäki / enduropaikkoja?