Gripit

Elikkäs kaikkea gripeistä tänne.

Alotan kyaymällä saakohan dmr deathgrippejä mustana mistään suomesta tai mistä sais halvoilla posteille tilattua?

Gripeistä puheen ollen fabricin 50/01: tuntuma 4/5 kesto 0/5. Toiset gripit jos saman kesän aikana ja uusimmatkin tuntuvat jo alkavan luovuttamaan. Tähän asti odi:n grippejä käyttänyt ja kestänyt hyvin sen pari vuotta kerrallaan.

4130.fi pitäis löytyä. Siellä tosin vain ”laipallista” versiota tarjolla.

Hei tänks! Kauluksethan saa vaiks sakslilla pois jos tiellä.

Tilasin nyt race mallit. tuntuu tietty pehmeemmiltä ja kuluu salee nopeemmin jne. mutta perusmalleja ei ollu tarjolla edes.

Edelliset deathgripit vielä ihan iskussa kyl. jonkii verran toki kulumaa tullu. Keväällä otettu käyttöön. Josko nääkin nyt kauden kestäis.

Eiks gripit oo parhaimmillaan / ennen kaikkea ESTEETTISIMMILLÄÄN kun ne on ihan totaalisen worn out ja tanko paistaa jo alta…:relaxed:!

No se on kyllä totta! Aiks käännän ne ympäri aina.

Itsellä ollut jäykkäperässä kolmatta vuotta jo fabricin silikoniset sliponit ja hyvin kyllä kestää. Ihan hintsusti paksummat vois olla ja sliponit on vähän epäkäytännölliset mutta ehkä aavistuksen pehmeämmät kuin lock-onit. Cannondalen sliponit valikoitu sähköpyörään metodilla vain halvin on kyllin hyvää mutta niistä olen kyllä oikeasti myös pitänyt.

Semmoset… :—)

Pari viikko sitten kun tuppi alkoi taas pyöriä niin luovutin ja vaihdoin jotkut vanhat vähän risahtaneet lukkotupit. Mielessä oli että deathgrip ostoksille mutta ostinkin ruskeeta gorillaa(kiitos vinkistä). Saa nähä miten vanhat renthalit tai lizardskinit alkaa pysymään

2 tykkäystä

Elikkäs. 2 kisaviikonloppua + nelisen viikkoa satunnaista rälläystä. Ultratahmeat Renthalit näyttää jo nyt päistään tältä, mutta on silti yhdet parhaimmista gripeistä omaan makuuni. En voi suositella paljon ajavalle, vähän tommonen For Racing Only viba. (Tossa siis luki made in UK) Tykkään, mut raha/käyttötunnit aika huono.