Deehoo World Cup

Onkos teillä hetki aikaa jutella deehoosta? Eli kausi alkaa ihan just ja odotettavissa mielenkiintoinen kausi monella tapaa. Yks mikä itseä kiinnostaa erityisesti on rengas puolen kilpailun koventuminen ilmeisesti Continental ainakin on ihan tosissaan kampittamassa kahta suurta ja Veetire kanssa nostanut panoksia tuntuvasti.

Kiinnostaa kyllä, taisin kattoa viime kaudella kaikki kisat. En oo ikinä oikeen seurannu mitään urheilua mutta dhssa tuntuu olevan jotain samaa ku mitä varmaan formuloissa niille ketkä sellasta seuraa. Kisojen lisäksi helvetisti kaikenlaista spekulaatiota ja muuta eri tiimien härväämistä. Hyvä ku joku muistutti että alkaaki jo tällä viikolla! Ens vuonnahan cuppi ei oo enää redbullilla, saa nähä vaikuttaako formaattiin ja mistä sitä voi enää kattoa.

1 tykkäys

Parasta DH:n ja enduron seuraamisessa on kisaajien hyvin aktiivinen sometoiminta ja tubepätkät. Etenkin WynTV on aina tulosten jälkeen odotetuin juttu.

Tuleva kausi kiinnostaa erityisesti kun on ollut liikettä kuskipuolella offilla.

Kiinnosta.
Rengaspeli tosiaan näyttäis käyvän kuumana, mut oisko taas maaliviivalla pyörissä lähinnä (tussattuja) Maxxis tuotteita. Odotan mielenkiinnolla. Odotan myös käyttäjäkokemuksia TRP:n vaihteistosta.
Datankeruulaitteet näyttäis kans yleistyneen entisestään, meno todellakin formula 1.

Jotain blackbox boxxeria näkyis olevan.

Mutta enhän mä noista prototyyppituotteista mitään tiedä. Voi olla, että boxxeriakin on testailtu jo hyvän aikaa ja testataan vielä kausi tai kaksi ennen kuin tulee päivityksiä kuluttajien tuotteisiin.

Onhan toi yksi siisteimmist radoista mitä tässä viime vuosina on ajettu ainakin omasta mielestäni. hyvin näyttää Santa-Cruz istuvan Goldstone käteen, tällä hetkellä kärjessä aika-ajois.

Pinkbiken videolla arveltiin että liukuputket vaikuttais suuremmilta ja alajaloissa zebin näköä. Varmaan jotain päivityspaineita heillä onkin kun siinä 38-40 mm tienoilla pyörii suurin osa kilpailijoista: Fox, Marzocchi (jo ainakin 888 asti), Manitou, Öhlins ja Suntour. 35-milliset meinaa olla endurokeuloja nykyisin kuten MRP ja Formula.

Mielenkiintoista tekniikkaa kyllä ajossa. Itelle jännimpänä varmaan Frank the welderin Neko Mulallylle rakentamat rungot, Intensen Jeff Steberin prototyypit ja oli siellä joku Athertonin tiimistäkin. Onkohan muuten Rachel tai Gee osallistumassa myöhempiin kisoihin vai pitääks näissä ajaa koko sarja?

Gee ei ollut vielä ajokunnossa mut seuraavassa kisassa on viivalla, Rachelin huhuttiin ajavan jo Lourdesis mutta ei näemmä ajanut. Valitettavasti näyttää aika ranskalais voittoisa olevan tuo kymmenen kärki ois mukava jos siellä olisi muitakin. Mullalyn tube-sarja siitä rungon rakentamisesta on mielenkiintoinen. Lisäksi vital-mtb:n tubes pitkä video mis Gwin kertoo uudesta Intensen protosta.

Huomenna tosiaan suora lähetys klo 11:25 UTC DH UCI Mountain Bike World Cup Lourdes: info & videos

Olipas hyvät kinkerit.

1 tykkäys

Mitäs kaikkia kumeja muuten on mukana? Maxxis, Schwalbe, Spessu, Conti, Michelin, Pirelli ja ilmeisesti Vee. Vittoria näkyy mainoksissa, onko niillä dh-rengasta?

Oli kyl kunnon viihdettä

Raju rata, rajua vetämistä.

Vähän meinas olla teknisiä haasteita ku redbull ei sit toiminukkaan suoraan LG:n televisiossa. Pleikkarin kautta sit.

Jaahas tänää olikin kisa taas. Skotlannin kisa oli jo timanttia mutta niin oli tänäänkin. Pakko vaan sanoa et kyllä mä sytyn Danny Hartin ajoon ei voi muuta sanoa.Cam Bal suorittaa kyllä kovalla tasolla ja kun ymmärtääkseni nainen on harrastanut lajia vasta lyhyen aikaa toki jos on maajoukkue tason kiekkoilija niin on siellä ainakin fysiikka kunnossa. Ratana tuo Leongan vai miten se lausutaankaan on kyllä melko perseestä ainakin omasta mielestäni ja taisi Bernard Kerr mainita jossain videolla et onneksi on viimeinen kerta siellä ainakin hetkeen.

1 tykkäys

Jaha näköjään lyötävä taas VPN:t tulille viikonloppuna, mömmöm finaalit geoblockattu taas koska oikeuksienhaltijat.

Huhhuh oli jännää ja kaikki voittajat on voittonsa ansainneet.
Onni Rainio 62. aika hurja suoritus, mut kukas tää ruotsalainen Oliver Zwar on? On jääny multa täysin huomaamatta tähän asti.

Ajaa Ruotsin paidassa mutta ilmeisesti myös Australian passi ja siellä asuu

Joo ohan se näköjään ollu veljensä kanssa bubbling under tässä jo pari vuotta, voittanu Wynin privateer awardin ja kaikkee. Syytän työstressiä lähimuistin pätkimisestä.