Bole Evolink (Ultimate) 1.4

Joo, tää on nyt kolmas ketju missä on kyse about samoista osista, mutta nyt aattelin että tää on sellanen paletti jonka voisin esitellä. Oon blogannut tästä ja tästä on videoita juutuupissa ja kaikkee, mutta tämä palsta ansaitsee tietenkin oman huomionsa.

Nii sitten tässä pyörässä on toi super deluxe ultimate takaiskarina ja parissa projektissa pyöriny Pike ultimate keulalla. Jarrutkin on Cruzissa pyörineet Guide Ultimatet, ja sitten on jotkut paskat Stylo-kammet ja sekamelskavaihteisto shimanoa niinkuin aiemminkin jossain speksattu.

Tähän tuli OneUpin dropperi, kun mikään muu ei oikeen natsaa.

Kiekoista oon aika ylpee. Löyty HX1501 setti, ni pitäs kestää. Ja BikeInn myi ihan polkuhintaan (pun intended) tollaset Eliminatorit jotka natsaa tollasen 140 joustavan trail-am pyörän olemukseen ihan ok.

Nyt ois aika hyvä ja toi Renthal nosti ohjaamon sopivaan korkoon. Testissä on joku Pron Vulture -satula ja tuntuis, että nyt kestää /c ajella ihan kiitettävästi tolla maastossa pitkääkin päivää.

Hirvee välppääminen oli sägien ja säätöjen kanssa ja tuntu että tätäKÄÄN ei saa menee polulla mihkään, kunnes heitin aika huolella painetta taakse ja virittelin noita kompressioita ja repareita ja kaikkee.

Ei oo kyllä mikään leikkisä pyörä, mutta ei tota semmosena myydäkään. Eniten vituttaa kun laskivat Evolinkin hintoja älyttömästi ja ite osti rungon jollain Kovalla Rahalla aiemmin. Kiitti Pole.

Ja sitten yks superbonus-ominaisuus on toi banaanipidikkeeksi valikoitunut tarvikerempsula:

Hyvä kai se nyt on kun vielä maalais.

4 tykkäystä