BMX666 BIKE CHECK Cult Corey Walsh

Tämmöinen tähän väliin. Laitoin juhannuksen korvilla uuden rungon kun edellinen 21" Flybikes Proton tuntui liian pieneltä. Speksailin ensin jotain kunnon trailirunkoja mutta niiden saatavuus oli tosi huono kuten ylipäätään kaiken v 2021, kunnes internetistä löytyi viimeinen kappale Cultin Corey Walsh signature-runkoa, jossa vaikutti olevan sopivan rento geometria ja isoja kokoja. Tilasin 21.5" mutta paketista löytyikin 21.8", mikä lopulta ihan ok yllätys kun isompaa runkoa toivoin ja sellaisen toden totta sain. Vähän piti laittaa tietty reklamaatiota babylon extreme sports nettikaupalle, ja siitä saaduilla hyvityksillä laitoin tulemaan vielä kunnon odysseyn kammet edellisten paskaksi hakattujen tilalle joissa oli tullut akseliuraan klappia eikä vasen kampi pysynyt kiinni.

Nyt on tämmöinen dirtti/parkkikasaus 28/9 väleillä, ei tappeja nyt toistaiseksi, laitan ne varmaan syksymmällä. Eturenkaana myllympi aitken ja takana grifter vielä kun noin sliksillä pärjää kelien puolesta. Rento 9,5" shadow sg tanko ja bone deth leopardisohva. En voi sietää jalkojen lipsumista polkimilta joten laitoin muoviflättien tilalle vanhat dmr vaultit. Nyt pysyy. Pinnit vaihdoin kyllä vähän lyhyempiin ettei heti tarvitse lähteä tikattavaksi jos vähän kompuroi. Muut osat on paljolti edellisestä pyörästä kaikkea flybikes/trebol palikkaa mitä siinä nyt sattui olemaan. Ihan hyvä.

6 tykkäystä

Välillä ku saan päähäni ajatuksen et pitäskö kasata alusta asti bmx niin tää runko on kyl se minkä hommaisin.

1 tykkäys

Pistähän myös joku vertailu et dirtti vai bmx jos yks pitäs valita.

Paha sanoa, kaikella voi ajaa kaikkea ja se on ihan makuasia! Riippuu toki myös siitä millaisia vetomestoja on tarjolla lähitienoolla. Bmx sopii paremmin skeittiparkkeihin, katuspoteille, hyvin hoidetuille dirteille, tasamaaneppailuun ja sen semmoiseen, mutta on se aika haastava ens alkuun ainakin kun rupeaa siihen tälleen valmiiksi raihnaisena päälle kolmekymppisenä tietokonenörttinä, mutta sen takia pienetkin onnistumiset tuntuu tosi palkitsevilta. Dirttipyörä taas siitä kiva että se ei rankaise niin pahasti ajovirheistä, kulkee paremmin epätasaisella alustalla ja joustokeulakin on aika mukava kun testailee ekaa kertaa jotain hyppyriä että mitenkäs pitkälle tästä oikein lentää ja tulikohan se ländi lapioitua riittävän isoksi.

Käytt nimim @kaarlekurki varmaan osaisi sanoa jotain fiksumpaa tähän?

Tossa kesällä pääs ekaa kertaa testaa bmx:ää, ja sen perusteella on vähän niin et järki sanoo dirt mut ku kattelee vaikka tota fast & loosen leffaa niin bmx vaan vetoaa enemmän. Haastava ja brutaali on kyl kuvaavia sanoja, mut olihan sellanen pikkuneppailu ja bunnyhopit vaan tosi hauskoja.

En oo nähnyt tota koko leffaa, mut jos pelkkä traileri pamahtaa käyntiin sacrilegen ekalla niin onko asiassa enää mitään kysymystä :cowboy_hat_face:

Täys suositus kyl jos sen vielä saa jostain hommattua, mähän en ees varsinaisesti harrasta lajia ja oon silti kattonut sen useempaan otteeseen.

2 tykkäystä