Bikechek. Pole Taival

Keväällä tuli idea että ois mukava kokeilla hiuka enduroa ja nimenomaan kovatarakka laitteella, Pole miellytti silmää ja vielä kun vanha xc-täpäri lähti sopivasti uuteen kotiin oli rahapussi hetkellisesti siinä mallissa et pystyi rungon tilaamaan ja se tilaus sitten kestikin ihan hyvän tovin +3kk…
Mutta asiaan eli kiekot, kehinä stan’s flow mk3 29er ja navat dt-swissin 350 sarjaa renkaina tällä hetkellä Vittorian mota edessä ja martello takana. Aivan mielettömät kilowatti määrät siirtyvät sramin gx:n kampien sekä 32t eturattaan kautta shimanon xt:n 11-lehtiselle pakalle ja ketjua liikuttelee shimanon xt vaihtaja.
Jarrut on myös shimanon xt nelimäntäiset versiot edessä 203mm levy takana 180mm, jarrut varsinki taka tuntuu aika ylimitoitetulle.
Brand-x dropperi 150mm ja stealth versiona ja satula Ergonin tuote en muista tarkkaa mallia.
Renthalin stemmi 30mm ja stonga oisko nyt leveys 770mm, ergonin GA3 tupit. Meinasi aivan unohtua polkimina nukeproof horizon cl dh.

4 tykkäystä

Mikä runkokoko ja onko ollut hyvä?

Nelipytty-XT:t samoilla levyillä samassa pyörässä kyl itelläkin hitusen tehokkaammat mitä pk-seudun poluilla olis välttämätöntä, mutta parkissa justiin hyvät ja vähentää sitä jyrkässä mäessä ajamisen kuumottelevuutta kokemattomalla kun tietää jarrutehon riittävän

M-koon runko ja kyllä ollut mulle ihan passeli pituutta mulla on 176cm. Parkkia ei ole tullut käytyä koittamas mutta jos ens kesänä sit kävis sitäkin testaa.