ATB lesotus, vinkit, speksaus

All terrain bike - kaikkeen ajoon.

Itellä nyt ollu tosiaan vuoden päivät vanha eläköityny GT hoitamassa kaikenlaista ajoa.
Justiinsa tossa vaihtelin ton Schwinni projektin myötä tähän mustaa osaa alle ja kirkkaat siirtelin Schwinniin.
Eniten ylpeä oon kyllä tosta valoratkasusta. Akkupankista virta etuvaloon joka toimii usb:llä ja takavalona usb-ledinauha jossa vaikka mitä ohjelmia ja rgb värit!

1 tykkäys

Valosi ei näy tuossa kuvassa.

Totta. Linkistä pääsee näkee enemmän kuvia. Tähän tarakkaan teen vielä oman kiinnityksen valolle varmaan melko samaantapaan kuin aikaisemmassakin tarakassa oli.

1 tykkäys

Tiistain hapolliset

3 tykkäystä

Postataas toinenkin pyörä sitte ketjuun, kun kai tääki on sitä all terrain -tyyliä? Kuvastahan toi aika hyvin käy ilmi, eli 29-maastorenkaat, kantokapasiteettia, juomapullotelinettä, dynamoo ja muuta. Päivittäin ajan tällä töihin ja kiva on.

Ajomukavuuden kannalta hydrauliikkajarrut kiinnostais mutta en tiiä jaksanko nähdä vaivaa kun tää on mukavan toimiva ja koko ajan ajossa oleva kokonaisuus. Keskiön just vaihdoin kun vanha alkoi klappaamaan.

2 tykkäystä

Voin kertoo että nestebrifterit ei oo kyl kovin wörtti päivitys ellei löydä jotain todella hyvää diiliä käytetyistä tai mehukahvan muoto ratkaise jotain kriittistä ergonomiaongelmaa. Päivitin ultegra 11 mekaanisista hydraulisiin ja jarrutustehon paraneminen spyreistä noihin yksipyttyisiin ei ollut niin merkittävä että voisi kirkkain silmin sanoa sitä kannattavaksi sijoitukseksi vs. kuin hemmetisti parempaa kampetta samalla rahalla voi ostaa maasturiin

Vaikka onhan ne kuitenkin tosi kivat nyt kun ne on, enkä downgradettaisi mekaanisia takaisin esim myydäkseni hydrot tai jotain. Eli sanotaanko vaikka että vaikka maantiekamojen hinnoittelu on todellisuudesta vieraantunutta, niin käyttöarvo on kyllä kohdallaan

Mulla on tommonen trollauspyörä, Bianchi Ragno Meta ATB:

Aika vähällä ajolla ollut, ja suoraan sanoen melko hirveä ajaa nykypäivän standardeilla, mut kahvilakilpurikäyttöön just hyvä.
PS. Jotkut asiat ei oo muuttunu mihinkään ysärin alusta: