Toivottavasti ei käy polet

Waiting game begins

5 tykkäystä

Hieno päätös!
Itsellä samanlainen tai siis runkoon kasattu. Tykännyt

Ouh jee!

Asiaa :handshake: :handshake:

Joo pitkään jahkaillut et täpärin tarvii mut mikä ja minkälainen. Ostokrapula juimii takaraivossa että onko liikaakin pyörää, mutta yritän ajatella että vaihdan sit runkoo ja säästän osat tjms. Tosiaan ensin ilmoitettu että oct wk1 olis raw runkot valmiina, mut oston jälkeen lukee et nov wk4 eli suurella todennäköisyydellä ( :crossed_fingers:) joulukuussa ajellaan tiirismaan mäissä.

2 tykkäystä

Eikös sulla ollut Evolink tätä ennen? Miten muuten Evolink vertautuu Privateeria vasten?Säilyikö Evolink tallissa vai lähtikö eteenpäin?

Joo oli evolink 158.
Privateer on aika samanlainen, mutta jotenkin hieman näppärämpi. Ehkä lähes kiloa kevyempi ja lyhempi chainstay tekee sen. Aika jyrähän tämäkin on.
Evolink oli kokoa M ja tämä L. Olen 180cm, niin just siinä välissä. L tuntuu hyvältä.
Vielä vähän hakusessa kaikki kohdilleen. Myös hyppy shimpoista Sramiin on ollut shokki. En vieläkään osaa ajaa noilla moduloivilla Srammeilla, mutta kaipa niihin oppii.

Vaihto tuli vähän yllättäen, kun olin miettinyt, että tekis mieli jotain muuta koittaa ja tämä tuli myyntiin. Mietin pari tuntia ja päätin vaan vaihtaa.

Polessa oli coil, niin sitä myös vähän kaipaa, mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen vaihdokseen ja jos uutta ostaisin, niin onhan Privateer complete ihan järkevästi hinnoiteltu.

Oliko ihan puhtaasti ostettu parkkirymistelyyn vai käytätätkö tätä myös poluilla?

Enimmäkseen varmasti sit parkkiin mut onhan tos lähellä noi messilän/tiirismaan mäet että sinne myös. Sitähän on vähän haukuttu että menee normi polut tylsiksi.

No sepä kannattaa ite kokeilla miten se itelle sattuu. Ja jos tuntuu tylsältä, niin vetää asetuksen silleen päin helvettiä että pelottaa. Eipähän oo tylsää :laughing: