Polkimet

Puoltoista vuotta on ollu tämmöset kiinapolkimet, näissä taitaa tulla polkimen rungon kestokyky vastaan ennenkuin laakereiden.

Tää on sattunu vissiin aika hyvässä vauhdissa kiveen https://photos.app.goo.gl/es71apC8ZSDbB24SA

Toinen puoli on ihan ehjä vielä https://photos.app.goo.gl/UHkBxoqSUTZkQwEQ9

piikkejä on pitäny uusia useampia jo

hehe, mulla oli joskus tollaset kans. Katkes akseli ku jotai vähä hyppäytin hybridillä

Huhhuh, kylläpä laitettiin Chesterit uusiksi.

We are making our awesome Chester pedal even better! New tread Pattern on pedal
body on the slim and lightweight concave platform to provide additional grip to the 8 replaceable hex
traction pins per side.

Vanha

vs uusi

No nyt riittää pitoa!

Mulla on tollaiset 1UP-polkimet oon ollut ihan tyytyväinen.

Joo kyllä oman kokemuksen mukaan oneup parempi ku toi rf chester. Paremmat piikit ja leveempi ala. Vaikka oneupin muovi versio on toiminnu itellä erittäin hyvin ni kiinnostais kokeilla alumiinia.

Oneupit oli pitkään ajossa kunnes tajusin tarvitsevani yhteen seuraavaan kasaukseen polkimet, eikä osalaarista löytynyt oikein mitään. Näin ollen ostin halvimmat tiedossani olevat DMR vaultit, kirjoittaessa 88,56€

https://www.bike24.com/p2158488.html

On hyvät. Ostaisin uudestaan. Harkitsin kyl uusia oneuppejakin mutta nyt kiinnosti hipommat kun kerran alennushintaan sai. Oneuppeihin verrattuna vähän totuttelua tossa koverassa platformissa, kun tykkään jotenkin siitä että päkiän alla tuntuu jotain, mutta kai se sitten parantaa hieman pitoa kun reunat puree lenkkariin kovempaa tai en tiiä

Photo of Mike Levy in Chilliwack, British Columbia, Canada. Eurobike 2019

“Tatze’s Blade pedal is just 3mm tall (or thin?) for most of its width, and 9mm up against the crank.” @pinkbike

Itse ajanut Crankbrothersin Stamp -sarjan polkimista malleilla 1, 3 ja 7. Tällä hetkellä omistan kaksi paria seiskoja. Ne on tekniikaltaan ihan eri luokkaa kun noi pienemmät numerot. Rasvaa voi lisätä akselille erillisestä greaseportista ja itse rakenne on jämy, ohuempi ja jotenkin viimeistellympi. Muuten ehkä hifistelyä, mutta huolto on eri luokkaa ja rakenne on tukevampi. Muut Stampit on lähteneet kiertoon koska alkoivat narista ja huoltoa piti tarjota usein. Seiskat on olleet ajossa kauan, noin 2 vuotta ja vuoden, huoltamatta. Zero shit, full happiness.

Konan Wah Wah 2 pedaaleja on myös kaksi paria. Niistä ei ole mitään huonoa sanottavaa komposiittiversiona. Alumiinisena ne ois varmaan vielä paremmat. Ken tietää.

OneUpin komposiittipolkimet alkoi pitää itsellä narinaa. Maksoin omistani 45 euroa, joten annoin ne testikäyttöön johonkin kaverin projektiin ja siihen ne sitten jäikin paikalleen.

Chesterit oli tosi hyviä, mutta niistä pitäisi omalle leveälle lestille tehdä L kokoinen malli, että ottaisin uudelleen käyttöön sellaisia. Ei ollut vanhoissakaan chestereissä ongelmia. Ei vaan tue, niin ei tue.

Shimanon Deore XT ja Saint -polkimista on jotain käryä myös. Aika paksut, mutta hyvähkö tuki jalalle. Niin isot ruuvit että teki pahaa jälkeä sääressä. Pitoa on hyvin. Asensin Saintit dirttipyörään ja jatkan testejä.

1 tykkäys

https://www.superstarcomponents.com/en/nano-x-evo-pedals.htm

Hinta- laatusuhteeltaan aivan ylivoimanen poljin. Coticissa ja DH-pyörässä molemmissa kiinni. Toiset ollu kaks vuotta ajossa, kerran huoltanu. Avasin muutevvaa nuo mäkipyörän polkimetki hetki sitten, ei olis ees tarvinnu.


Oneuppi meni akselista poikki. Onneks olin vaa kaupunki ajelees.

Täytyy kokeilla laittaa spostia asiasta :-d

Ostin tuossa taannoin Dmr vaultit, ylitin hinnan suhteen kipurajani ihan heittämällä mutta on noi kyllä hyvän tuntuset

1 tykkäys

Jahas. tänään laitoin sähköpostia asiasta oneupille ja nyt oli vastaus tullut, että ei hätää veli. laita tiedot vaan ja me laitetaan sulle uudet polkimet tulee!

UPEETA

3 tykkäystä

:salutsmoker:

Hajotin yhet one-upit ja chesterit aika nopee. Nyt on ollu nukeproof Sami Mäki horizonit ja ne on kyllä vakuuttanu. Voi myös olla että vähän oppinu ajaa ni ei kolise ihan niin paljo. Hintalaatusuhteltaan :evergreen_tree:/5

1 tykkäys

No tässähän kävi niin että niitten seurantslinkki oli rikki ja postilta ei tullu viestiä että saapunu. Ni nyt ne laitto tulemaan ALUMIINISET korvauksena vaivasta :------D

2 tykkäystä

Joo Oneupin aspa on kyllä 5/5, pari kertaa tullut asioitua.

Nonnih

4 tykkäystä

Testiin.


Metalli Wahwahit ajoin kiville viimevuonna Epicissä päivä kakkosella (onneks ei ollu omat) ja silti parempi kun chesterit.

Keskeltä poljinta puuttuu piikit mistä vois olla hyötyäkin vlillä, mutta kattoo ny miten näillä pärjäis.

Emännälle muoviversiot testii näin enshättään.

Meikä henkilö teki tänään silleen, että otin flätit pois, ja laitoin lukkopolkimet (Shimano DX M647) tilalle, koska ajaminen tuntui noilla helpommalta. Uskoma - vitun - tonta.

1 tykkäys