Orange Stage 5

Tämmönen 29-pyörä. Myin Pole Taival -rungon ja ostin tilalle Orangen, ei tarvinnut oikeastaan mitään hommata vartavasten tätä varten, osat meni suoraan Polesta Orangeen, ainoastaan pidempi takajarruletku.

-2017 Orange stage 5 XL
-Iskari Fox X2
-Keula 140 mm RCT3 Pike, tänään laitoin Debonairiksi
-Stemmi joku answerin 50 mm (mun lemppari yksittäinen osa tästä pyörästä)
-Tanko Funn fatboy Supreme (paikallinen juniori kysyi, että onks kyseessä aito Supremen tanko)
-Kammet jotkut Blackspiret Sramin 32 teräsrattaalla
-Ketjuohjuri&taco Blackspire
-Polkimet Burgtec
-Jarrut Magura MT5 Shimano Deore ja SLX -kahvoilla
-Hissitolppa 170 mm Brand X
-Satula Nukeproof jokin
-Kiekot Stan’s Flow (takanapa Hope pro 4)
-Voimansiirto 10-vaihteinen Deore m6000, Saint-vaihdevipu ja 11-46 takapakka. Toimii hyvon, vaikka virallinen maksimi tolle Deorelle on 42 hammasta.

Jonkin aikaa ajettu ja oikein mainio lenkkeilyyn, hyppimiseen ja Turun alamäkiajoon. Iskari tuntuu aika hyvältä Foxin säätösuositkusilla, mutta luultavasti säätelen sitä vielä hieman. Vaikein osuus iskarisäädössä on, kun RS-iskaripumppu suhauttaa epämääräisen määrän painetta ulos, kun pumpun irrottaa.

Kiekkosetin ostin uutena ja jotain 9 kk meni, että takanapa hajosi. Vastaavia kokemuksia oli Pinkbikepssä monella ja sainkin takuusta uuden kiekon. Vaihdoin siihen tosin uuden takanavan, koska uudessa kiekossa oli ainakin ulkonäöllisesti täysin sama Stan’s Neo -napa.

Eipä tässä kai muuta, juomapulloteline sais olla, mutta selviän toistaiseksi kyllä ilmankin.

5 tykkäystä

saatanan hieno!!! hyvännäkönen ohjaamo ja kaikki hyvin

supreme tanko on kyllä kelpo asuste

Tykkään, toi muhkea takahaarukka herättää tuntemuksia. Toivottavasti saa kovaa ajoa osakseen ja saahan se kun tietää kuskin.

Joo, fiilistelen kyllä kans Orangen takapalikkaa. Siinä on jotain sellaista pappatunturia ja 2000-luvun alun kokeellisuutta josta tulee hyvä mieli :kovapeukku:

Orangeist tulee mieleen paljo GT. Ennakkoluulotonta muotoilua. Myös tän buildin ennakkoluulottomat värikoodaukset :drooling_face: nätti/5

Ajoin kerran mäen alas tällä suurelle laivalla. Mulle ois varmaan S tai M oikeemman kokonen. Mutta tuntu tosi hyvältä. Perän jäykkyys vakuutti jotennii. Jäi tekee miel testsilla oikeemman kokosta. Vähä monessa täpärissä mietityttää toi satulan korkeus ku tottun jäykkäperällä saamaan sen niin alas. Jatkot sitten jäykkiksestä täpäriin -triidissä. :smiley:

Maukas pyörä! Raju ohjaamo, utility harmaa ja muutenki utility look Orangessa miellyttävät erityisesti! Myös nyt kurakeleillä toi aito suora single pivot järjestelmä kyllä. Itekin kattelin vakavissani 27,5 Fivee mutta ei sattunu osumaan sopivaa kohalle. Jotenkin siistiä kuin samanlaisina noi on onnistuneet säilymään jo aika pitkään ja kuin noissa Orangeissa on niin omanlaisensa toi olemus.