Itse rakennetut ajopaikat

Ai saakeli, kunnon takapihatrailit.

Ei oo mun rakentama mut Kouvolassa aktivoiduttu. Kävinkin viime vuonna tuolla vähä ajaas.

1 tykkäys

No niin alettiin Säkylään rakentelemaan pumptrackia, aika varmasti täs viel todetaan kantapää parhaaksi opettajaksi mutta eilen oltiin 3h lapiot heiluttaas.


Tuolla pieni videopätkä.
-----kuvia lisätty----

3 tykkäystä

Asiaa :salutsmoker:

hyvä meining

eile oli hyvät kaivuu sessarit tääl päähesaski

tuntuu että uutta ajettavaa tulee jokapuolella, siistii

Tuollaisia hyppyreitä on tullut nyt keväällä tehtyä lähipoluille. Loppujen lopuksi aikaa ei mene parin jampan voimin kuin about tunti per hyppyri. Kuitenkin iloa useammaksi vuodeksi.

3 tykkäystä

paloheinässä tehty kai jo viimevuoden puolella yhdelle linjalle (en ikinä muista näitä) kivoja pikku hyppyreitä! ja viime viikonloppuna nähtiin siellä negis/joni kaivuu hommissa ja hyvältä näytti suunnitelmat uudelle linjallekkin! upeeta työtä kyllä sillä mäellä tapahtuu.

Malminkartanossa on kans laitettu ihan tosissaan hihat heilumaan! ihan mega sick gnarly shred send drop shore kalpis feature tulossa :smiley: mut on siellä ihan itellekkin ajettavaa linjaa ja mutkaa! nyt siellä alaosassakin on saatu pump linjaa ja boksi hyppyreitä reeni mielessä. erittäin asiallista.
pitääkin maksaa asap se jäsenyys! joka pennin arvosta.

mikähän mahtaa olla tän tilanne? tuliks hyvä? @LiimaHippi

Rata on nyt saanut pintaan kivituhkaa ja mikäli vaan perhe sallii niin ajetaan se loppuviikon aikana tärylätkäl tiiviiksi.

2 tykkäystä

Ja hyvästä en osaa vielä sanoa mutta vaikuttaa lupaavalta, yhtä rolleria pitää muokata mutta muuten tuntuisi jako täsmäävän. Eiköhän sielt jotai ongelmia viel tule eteen kun pääsee enemmän ajaan mutta ainakin nyt vaikuttaa hyvältä ja voi varovasti alkaa suunnittelemaan hyppylinjaa.

2 tykkäystä

No niin rata saatiin eilen täryllä “tiukkaan”, meidän perhe lisääntyi viikko sitten joten viimeistelyt ja isommat koeajot menee ainaki viikon tai parin päähän ja kaiken lisäksi dirtin osatkin on jossain hukassa joten eipä olis oikee mitää järkevää pyörääkään millä ajaa. Mutta 30.5 koitetaa järjestetää erittäin epäviralliset avajais ajelut. Kuvia lisäilty.

4 tykkäystä

Näyttää kyl kunnon mestalta! Täytyy tulla testaamaan jos tulee tehtyä roadtrippiä satakunnan suuntaan. Ja onnea perheuutisten johdosta!

Kiitoksia ja jottei liian helppoa olisi niin radan toisen aktiivin perhe kasvaa myös ihan näinä päivinä niin… Mutta eipä pääse perheiden naisoletetut sanomaan että elämä olisi pelkää pyöräilyä.

Täytyy laittaa talteen myös fiilistelyvideoihin tää. Hyvää meditointipätkää :heart:

2 tykkäystä

palisanderiin oon lapioinu hektistä tech linjaa tässä kuukauden verran tunti sillon – tunti tällön :slight_smile:

näkyy videolla ekana vetona

2 tykkäystä

Säkylän pumptrack alkaa oleen melko ajettavas mallis, pienihän se on mutta kun itse tekee saa just mitä sattuu tulee. Koitetaa täs kesän aikan saada jotai hyppylinjaa aikaan. Vielä kun sais täst lähistöltä kuskei lisää niin rata nopeutuisi ja olis enemmän mahdollisii talkoolaisia.

2 tykkäystä

Muuton myötä takapihalla on ihan hitosti potentiaalista rakennettavaa, sellanen levee kaistale suht loivaa alamäkeä jossa menee valmiiks metsäkoneen jälkiä alhaalta ylös. Yhen singletrackin raivasin sinne jo aikasemmin ja eilen aloin vähän tehä jo seuraavaa pätkää. Yks bermi vaan tähän mennessä mut ai että ku siitä tuli miellyttävä ajaa. Ideoita ois ihan hitosti kaikkeen, saa nyt nähä mitä sitä saa toteutettua. Itikoitakin alkaa olla.

3 tykkäystä

Voisko esim @happo-orgiat kertoa vähä tilannetta koskelabikeparkissa ja suunnitelmia sen osalta :)))

Juu aiemmin esitetty haave ajokelpoisesta uudesta linjasta toteutui tässä kesällä, kiitos lapioijille tuhannesti! :handshake: :handshake:
Seuraava linja on ollut jo kotvan aikaa työn alla ja kenties jotain uutta kokonaisuutta siunaantuisi vielä tän vuoden aikana. Lepuskin hard core and pete parkista tarttui kans vähän inspistä mukaan!

Mulla olis kiinnostusta muttei kokemusta rakenteluun. Asun Maunulassa ja omistan lapion. Yhteyttä voi ottaa, jos kaipaa lisälihaksia.

2 tykkäystä